Versterkingen voor CSE VC Zwolle

Zwolle – CSE VC Zwolle heeft zich voor het seizoen 2014-2015 versterkt met de 18-jarige middenaanvalster Laura Schrijver en de 24-jarige libero Anita de Ridder.

Laura Schrijver komt over van SVS Volleybal Schalkhaar welke het afgelopen seizoen uit kwam in de eerste divisie. Laura Schrijver speelde voorheen o.a. bij De Bevers (Lemelerveld) en Hevo (Heino). Anita de Ridder maakt de overstap van New Nexus Lycurgus. Daarnaast is de technische staf verder uitgebreid. De van VC Zwolle afkomstige Henk van Dijk is aangesteld als assistent van Henriëtte ter Steege. Rianne Verhoek, vorig jaar nog spelverdeelster bij VC Zwolle, complementeert de technische staf als videoscout. Met Henriëtte ter Steege als hoofdtrainster en Els Evenboer als teammanager en Ferry de Jong als technisch manager is de staf compleet.

De voorlopige selectie van CSE VC Zwolle er als volgt uit: Fabienne van Daelen (passer/loper), Djulita van Eck (passer/loper), Thekla de Jong (middenaanvalster), Annemarel Pas (middenaanvalster), Anita de Ridder (libero), Laura Schrijver (middenaanvalster), Eveline Stevens (spelverdeelster), Ilse Veldman (passer/loper), Paula Veldman (passer/loper), Judith Vergeer (middenaanvalster) en Anouk van Wijk (diagonaal).

Artikel delen:

Reageer