Groot regionaal jeugdtoernooi bij CSV’28

Zwolle – Het zevende Isaac de Groot jeugdtoernooi voor teams F t/m B staat weer voor de deur. Het toernooi is verdeeld over twee dagen, te weten 31 mei en 14 juni. Aanstaande zaterdag 31 mei strijden niet alleen de F- en E-teams maar ook de B-junioren om de felbegeerde toernooibeker. 

Sinds de start in 2007 is dit toernooi elk jaar in omvang gegroeid en inmiddels mag het zich het grootste jeugdtoernooi in de regio Zwolle noemen. Niet alleen de eigen jeugdelftallen van CSV’28 doen mee, dit jaar strijden maar liefst 170 teams uit het hele land om de felbegeerde titel. Voor het eerst doet er ook een team uit Duitsland mee, de F2 van 1ste FCR Bramsche 09 uit Osnabrück.

De afgelopen jaren bleek dit toernooi keer op keer een enorm succes dankzij de goede mix van sportiviteit, gezelligheid en een strakke organisatie. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen in de loterij (hoofdprijs een kinderfiets) en zijn er voor de allerkleinsten andere activiteiten georganiseerd zoals een spellencircuit en een springkussen. Verder kan iedereen mee doen met het inmiddels bekende "wasmachine schieten" waar ook een paar mooi hoofdprijzen mee te winnen zijn. Op 14 juni is het de beurt aan de D-en C-teams.

Ga voor meer informatie over het programma van het toernooi naar: www.csv28zwolle.nl en klik op ‘Toernooien’ en vervolgens op ‘Isaac de Groot Toernooi’.

Artikel delen:

Reageer