€ 500,- voor Kids Zwolle door Phoenixfeest

Zwolle – Vrijdagmiddag is er op RK Jenaplanschool De Phoenix het jaarlijkse schoolfeest gehouden. Tijdens dit Phoenixfeest konden leerlingen en ouders genieten van diverse spelletjes en leuke muziek (met een echte rapper).

phoenix.jpg 

De kinderen konden zich gekke kapsels laten aanmeten of zich laten schminken, en voor de innerlijke mens kon men kiezen van diverse zelfgemaakte hapjes en drankjes,. Alles werd afgerekend met zogenaamde Phoenix-strippen. De opbrengst van de verkoop van de strippenkaarten ging voor een groot gedeelte naar “Stichting Kids Zwolle”. Namens de Stichting nam Robert Cotterink de cheque van 500 euro dankbaar in ontvangst. Het doel van de Stichting Kids Zwolle is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte.

Meedoen in een groep, op je eigen manier zodat je ontdekt wat je kunt, wat je kunt leren en waar je van geniet – dat maakt gewoon meedoen namelijk zo bijzonder. Ook werd op het Phoenixfeest de nieuw ontwikkelde tuin geopend. Gelukkig werkten de weergoden uiteindelijk goed mee en kon het feest toch nog buiten in de zon plaats vinden.  

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer