Open Dag bij Blue Hawks

Zwolle – Blue Hawks is deze maand gastheer van twee grote evenementen. Zaterdag 24 mei werd op Sportpark Peterskamp aan de Bellinistraat 45 in Holtenbroek de feestelijke Open Dag gehouden. Vijf dagen later is de Zwolse club op donderdag 29 mei gastheer van de vijfde editie van het landelijke Slowpitch Toernooi.

 

bluehwaks-22.jpg 

 

De Open Dag is inmiddels een traditie geworden voor Blue Hawks. Het was er gezellig en prima weer voor de activiteit. Naast veel honkbal was er ook een springkussen en konden kinderen geschminkt worden. Door middel van de diverse activiteiten probeerde Blue Hawks ook dit jaar geïnteresseerden kennis te laten maken met honkbal, softbal en met Blue Hawks. Verder kon je tijdens de Open Dag bij een pitchingmachine testen hoe ver je kunt slaan. Door middel van een snelheidsmeter kon je bovendien ontdekken hoe hard je gooien kon. Daarnaast werden twee clinics gehouden: een honkbalclinic en een softbalclinic.

 

bluehwaks-27.jpg

 

bluehwaks-31.jpg

 

bluehwaks.jpg 

 

Via Lees verder nog een foto… 

 

De hele dag door waren ervaren spelers en trainers van Blue Hawks aanwezig om uitleg te geven over het spel, de regels en de tactiek. Er was ook een duel van het talentvolle aspirantenteam van Blue Hawks. Voor de allerkleinsten was er bovendien een springkussen aanwezig. Natuurlijk ontbraken ook de typische Amerikaanse honkbalversnaperingen als popcorn en hotdogs niet.

bluehwaks-11.jpg  

Artikel delen:

Reageer