Megabase Outdoor Zwolle van start gegaan

Zwolle – In Zwolle is zaterdagmiddag de eerste editie van Magabase Outdoor van start gegaan. Op Park de Wezenlanden waren duizenden liefhebbers van de hardstyle bij elkaar om een vet feestje te vieren.

 mb_14-23.jpg 

Megabase, hét Hardstyle concept van High Energy Events, bestaat 6 jaar en dat wordt deze dag gevierd. Na 6 jaar één van de hoofdpodia te zijn geweest op Fusion of Dance en andere festivals kreeg Megabase nu zijn eigen outdoor festival. Megabase Outdoor is het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland heeft dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een Hardstyle evenement bij.

mb_14.jpg

mb_14-47.jpg 

mb_14-89.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

mb_14-7.jpg
 
mb_14-26.jpg
 
mb_14-63.jpg
 
mb_14-81.jpg 
Artikel delen:
Reacties 87
 1. Ik hoor helemaal niets, met de vorige bij de plas stuiterde ik de tuin door. En ik woon dichterbij het park dan de plas 🙂

 2. Woon in Zwolle Zuid ‘k hoor helemaal niets, hoe is het mogelijk dat in Hattem aan de overkant van IJssel het gehoord wordt. Zijn het niet je buren??
  Zelf aan Assendorperstraat is het niet te horen.
  Er zijn altijd mensen die wat te zeuren moeten hebben!!!

 3. @Geja het heeft met de wind te maken Geja. Daardoor onstaan idd enorme verschillen kwa waarnemingen van het geluid vanuit Park de Weezenlanden!

 4. Megabase @ Zwolle, de copycat van het ID&T concept.
  Mooie gelegenheid voor 010 en 020 om weer eens af te spreken op een nieuwe locatie.

  Ja, ja. Zwolle is goed bezig.

 5. Woon aan het park ten Oosten van het veld en podium. Vandaag is het voor ons -mij 6 hoog – goed te doen. Oorzaak: windrichting. De wind is Oostelijk. Het geluid wordt het centrum van de stad in gejaagd.

 6. heeft inderdaad met de windrichting te maken!!!
  wipstrik – dieze zijn de dit keer de gelukkigen
  nog 2.30 uur te gaan
  moet te doen zij toch – en dan zondagsrust

 7. @t Hennie 83 te trillen? Te trippen zul je bedoelen. GHB ik tevree, een lijntje of twee, en mensen die zeuren weg er mee. 10 van die festivals er bij #en door

 8. De politieke oplossing voor deze dwaling: excuus maken naar de tegenstanders, in gesprek gaan met de voorstanders. Wachten tot de rust in de stad is wedergekeerd en de discussie sterft een stille dood. In november gewoon weer vergunning 2015 aanvragen, goedkeuren, en de gemeente zegt: sorry we zijn te laat om er iets aan te doen. Las op WLZ laatst de volgende quote: politici wees ermee vertrouwd, maar vertrouw ze nooit.

 9. Hoe zou jij dit oplossen, klara? Er is een groep die je een groot plezier doet met dit feest, een groep die zelf niet gaat, maar het leuk vindt dat er in Zwolle iets te doen is, een groep die het niets uitmaakt en een groep die last heeft van het geluid. Welke keuze zou jij maken wanneer je het voor het zeggen had?

 10. @klara
  Wat loop jij nu te raaskallen ?
  Er is geen sprake van een dwaling!
  Dit feest past gewoon binnen het vastgestelde beleid.
  Reken er maar op dat alle regels ook streng gecontroleerd worden door ambtenaren.
  Blijkbaar past dit feest niet in jouw straatje, en dan moet de politiek maar excuses aanbieden ?
  Te zot voor woorden.

 11. Wat een gezeur over een beetje geluid, Zwolle is goed bezig, elke week wel een evenement, Gemeente en organisatoren ga zo door!!! en een kleine groep Zwollenaren maak je het nooit naar het zin.

 12. @Ap,beleid dat zulke grote discussies ter weeg brengt. Beleid waardoor mensen gegijzeld worden in hun eigen huis. Beleid waardoor grote groepen mensen elkaar gaan schofferen en bekritiseren. Beleid waardoor mensen worden aangesproken op hun geloof, kan niet anders dan als een dwaling worden aangemerkt. In dit geval zijn er Zwolle alleen maar verliezers.

 13. Wat een klere herrie. Er zijn al heel veel klachten bij de politie binnengekomen. Advies, maandag klacht indienen bij de gemeente. Die is hier tenslotte verantwoordelijk voor. Vanuit de Wipstrik zullen maandag veel klachten binnenkomen bij de gemeente. Mooi weer en je kunt niet in je tuin zitten, wordt vergald door die achterlijke herrie, want dit heeft niets te maken met muziek.

 14. Ik ben het alleen met de 2e zin eens; er is een aanmerkelijke groep die in korte tijd met veel geluidsoverlast te maken heeft gekregen. Dat is niet acceptabel. De rest van het betoog geeft geen richting. Dat iet discussie teweeg brengt is geen reden om het te doen of te laten. Het schofferen en kritiseren gebeurt van beide kanten (ook door klara zelf) en heeft meer met het huidige sociale onfatsoen te maken, dan met deze kwestie. Hetzelfde geldt voor het op hun geloof aanspreken van mensen. Dat gebeurde altijd al, maar heeft met de winst van de CU in Zwolle helemaal een hoge vlucht genomen. Heeft niet specifiek iets met deze discussie te maken.

 15. ik heb het nu wel gehad met die dunk dunk muziek. en dan dat praten er doorheen, moet het nu zo hard? lijkt me niet goed voor je oren.
  waarom niet gewoon weer bij de Wythemerplas, dan hebben er niet zoveel mensen last van. Maar gelukkig, het is maar 1 dag. morgen is het weer voorbij.
  Sterkte mensen!

 16. Wanneer we het positief bekijken, dan richten we ons op de rust na 0.00 uur waar iedereen dan weer des te meer van zal genieten. Juist wat je niet hebt, wordt waardevol.:)
  Hier in noord mogen we trouwens sowieso niet mopperen; er komt alleen af en toe een zweem geluid langs, maar dat wordt overstemd door de finale Champions League.

 17. Ach Wipstrik26, we hebben het hier al de hele dag over. Ik heb genoeg steun betuigd aan de mensen die mee”genieten” van het festival; ik wordt moe van lang klagen en zeuren en probeer me dan te richten op het positieve. Het is bijna voorbij, nog 5 kwartier. Zo “flut” vind ik die opmerking dus niet; zelf merk ik altijd dat er iets van me afvalt wanneer een herriebron (stofzuiger, motormaaier etc) stopt.

 18. Meer nog dan met degenen die nu last hebben van dit lawaai heb ik medelijden met de kids van tegenwoordig die opgroeien in een tijd waarin dit soort rommel “muziek” is. 🙁

  Ik ben zelf in de jaren 80 en 90 opgegroeid dus ik weet wel techno is, maar hier kan ik dus echt niks mee.

 19. Echt belachelijk… de hele dag die pokkeherrie… …bij alles wat ik doe… de hele tijd die pokkeherrie.

  Laatst ook al.. en vlak daarvoor ook nog…

  Krijg steeds meer een hekel aan Zwolle. Kunt hier niet eens rustig in je eigen huis wonen ook al heb je alle ramen en deuren dicht.

 20. @ Van de Berg, ga op een hutje op de hei wonen je verdient het niet om in de evenementen stad van Nederland te wonen.

  Ik woon ook in de Wipstrik, ik hoor meer het geluid van de CL voetbalwedstrijd dan vanuit het park.

  Misselijk om de mensen op te hitsen om aangifte te doen.
  Ik weet je niet of je ook jong bent geweest, je bent wel een zeikerd eerste klas.

 21. Fack man! Ben er zo klaar mee met die tyfus herrie!
  Er zijn ook mensen die op zondag gewoon om 06:00 uur moeten beginnen!

  En nee niet oud maar nog jong duz……en maar een dag? Al die dagen opgeteld die we al gehad hebben……en laten we maar zwijgen over
  wat er nog komen gaat >:(

  Slaap lekker voor na 00:00 uur…….

 22. desireew, je bent nog jong zeg je. Woon je nog niet zo lang in de Wipstrik (aanname) had je toch van te voren je iets beter moeten verdiepen, wat het inhoud om in de buurt van een evenementen terrein te wonen.

 23. @bron

  Nu is het haar eigen schuld zeker! Ga jij even op het dak zitten met een natte dweil om je nek. Misschien dat je dan normaal kunt denken.

 24. Elke keer weer dat gezeik over geluidsoverlast. Ga lekker in heerde en omgeving wonen.

  Maarja het christenunie bolwerk zwolle verandert niet zo snel, helaas.

 25. @wipstrik, met jou valt geen normaal woord te praten, wanneer iemand het niet met je eens is. Lekker slapen straks, en morgen gezond weer op.

 26. @wipstrik26 Je hebt de reactie van klara over “schofferen en kritiseren” toch niet als uitnodiging opgevat? Of is het de voortdurende herrie die je nu zo geprikkeld doen reageren?:)

 27. Wipstrik?..hoe kom je daar bij?….zelfs in de aalanden is het te horen! En daar woon ik dus mijn leven lang (29) al! Zelfs van de kermis hier heb je niet zoveel last en daar woon ik achter!!!

  Ps.trots pvv stemmer!:D

  Goede nacht all

 28. Het valt me elke keer op dat de muziek in de avond steeds harder wordt gezet! En het gaat me niet om hoe hard het staat, het is vooral de bass die het zo verschrikkelijk maakt. Tijdens het Bevrijdingsfestival is de geluidsoverlast lang niet zo erg als nu. En daar staat de muziek ook vrij hard. Daarom denk ik dat het met de bass te maken heeft.

 29. @bron Jij vindt blijkbaar dat de mensen in de Wipstrik hun mond moeten houden terwijl ze 12 uur lang in de dreun zitten op hun vrije zaterdag.

 30. Ja het moet niet gekker worden. De gemeente heeft die verantwoordelijkheid, niet desireew! Rust is zelfs een grondrecht. Die rust krijg je niet als je bij het park in de buurt woont. De gemeente gaat voorbij aan het redelijkheidsbeginsel. Er zijn steeds jaarlijks meer grote feesten met meer kabaal. Kunnen die mensen zich niet vermaken zonder die teringherrie!

 31. Ook als je aan de rand van Zwolle woont en de ramen en deuren dicht hebt is het nog steeds overduidelijk te horen.

  Daar slaap ik niet lekker op.

  Toen ik hier kwam wonen ging ik er niet van uit dat het hier ook evenemententerrein zou zijn.

  Dat is het hier ook niet, maar zo klinkt het wel.

  Laatst bij de IJsselhallen nog met dat foute Dance4liberation.. ..daarvoor nog met die foute Hardshock bij Wythem.

  Ik woon daar niet naast. Toch heb ik daar last van. Slappe hap met jong geweest zijn of had je beter moeten weten toen je er kwam wonen. Het is in de hele stad goed hoorbaar en vroeger, in de jaren 90 waren er echt niet van dit soort outdoor housefeestjes in de stad.

  Nu house mainstream is geworden en commerciële belangen spelen krijgen we overlast outdoorfeestjes. Dat was niet in de jaren 90. Toen werd house namelijk betiteld tot ‘geen muziek’.

  Dat was echter meer muziek dan die hardstyle van tegenwoordig. Vooral die wacky schreeuw-mc kan ik wel w*#@Rgen. Wat een clown!

 32. “Beledigingen zijn de argumenten van hen, die ongelijk hebben,” zei Jean Jacques Rousseau ooit. Zonder partij te kiezen valt het me wel op dat de voorstanders zelden inhoudelijk reageren.

 33. @desiree…ja…laten we lekker alle herrie naar de wijthmenerplas toehalen….daar hebben de mensen niet zoveel last??? Wat een domme opmerking. Wildnessfestival was door heel zwolle te horen… Waar ook het festival gehouden wordt, er zijn altijd mensen die er overlast van hebben. Dat de gemeente (dacht 3) terreinen aan heeft gewezen voor dit soort evenementen lijkt me dan ook wel zo eerlijk. De opmerking van ” ga in een hutje op de hei” heeft ook geen zin. In Wijthmen woon je in een buitengebied…meestal voor rust, ruimte, natuur…maar ook daar zijn evenementen. Ik accepteer het gewoon…en morgen weer een rustige en zonnige dag!

 34. Manman, wat sla jij het laatste uur opeens een agressieve toon aan, wipstrik26. En dat alleen omdat ik de blik naar voren richtte, naar het moment dat de herrie ophoudt en de weldadige rust die dan over Zwolle zal vallen. Ik zou denken dat juist mensen zoals jij, die er het meeste last van hebben, vandaag, daarnaar zouden verlangen. Het lijkt wel alsof ik me daarin vergis.

 35. @Dame Omdat ik er helemaal klaar ben met die kolere herrie! Dit is dus gewoon niet normaal meer. Een deel van een stad wordt 12 uur lang geterrorisserd door het gedreun. Dit gaat alle perken te buiten.

 36. @Dame Mensen voelen zich gevangen gezet in de herrie in hun eigen huis. (zie reactie Klara) Dat doet wat met mensen. Nu ga ik een borrel nemen en ik ga op zoek naar het emailadres van de wethouder. Zwolle een stad om in te wonen! Nou, dat geldt blijkbaar niet voor iedereen.

 37. Ja joh, dat is toch precies wat ik zei. En karelfietspomp formuleert het ook nog eens in exact dezelfde woorden. Ik hou het er dus maar op dat de herrie je dermate heeft opgefokt dat je niet meer rustig kon lezen en reageren. Dat snap ik best; ik kan ook slecht tegen geluid.;)

 38. Het was een geweldig feest met leuke dansende mensen en een prima lichtshow met vuurwerk. Ik begrijp best dat mensen last hebben van de muziek/herrie, maar dat is geen reden om elkaar verbaal lastig te vallen. Er zal nooit iemand zijn die iets zegt waar iedereen het mee eens is op het gebied van geluidsoverlast. Het is nu weer rustig dus slaap lekker.

 39. Gelukkig is het weekend mensen, ontspan. Ik moet ook morgen 6:00 uur op maar hoe drukker je je maakt hoe meet je je er aan ergert.
  Zet die lach op, laat mensen genieten en geniet zelf harder 🙂

 40. Hardshock, Dance4liberation, Wildness en nu Megabass,…

  Ik ben er klaar mee voor 2014.

  Het was te veel, te vaak, te lang en te hard.

  Dat we elkaar ‘verbaal’ niet mogen lastig vallen als het gaat over geluidsoverlast, volgens Han Dijkslag,…

  (terwijl het niet verbaal is, want het wordt niet uitgesproken, aangezien het teksten zijn die je niet hoort maar leest en zelfs niet eens hoeft te lezen)

  …komt ietwat wrang over als tegelijkertijd nonstop lawaai dat de eigen huis- en slaapkamer vervuilt en wat niet valt te vermijden wordt goedgepraat door het aan te merken tot een geweldig feest.

  Ik zou inmiddels graag in het hutje op de heide wonen. Als iemand me zo’n hutje kan aanwijzen, waarbij mijn woonlasten gelijk blijven, dan hoor ik het graag. Dan verhuis ik fijntjes naar het hutje op de heide en hoor je mij niet meer -niet dat je me hoort -want het is tekst en geen dikke megabassspeaker die ik 12 uur op je afvuur.

 41. Wipstrik26 daar geloof ik niets van. Volgens mij zeurt u, samen met uw leger klagers, gewoon om het zeuren. Heeft u er een filmpje of opname van? Het geluid stond echt erg zacht en kwam niet verder dan het park + 1 straat.

 42. Gelukkig dat die herrie even voor 24 uur ophield.
  We dreunden van ochtend van het balkon af. In huis was het ook niet te harden, wij zijn daarom een groot deel van de dag elders geweest.
  Vaker veel herrie van festivals moeten aan horen, maar dit overtreft alles. Ben heel tolerant, maar hier is de grens totaal overschreden.

 43. @Wipstrik 26 Ik woon ook in de Wipstrik en ik kan alleen maar concluderen dat je enorm overdrijft!
  De burgemeester woont ook in Wipstrik dus die kan zelf ook oordelen.
  Zwolle ga door met de evenementen al ben ik 66 jaar!!!

 44. Wat voor de één een pokkeherrie is is voor de ander muziek 😀 😀 😀
  Vandaag door 3 wijken hard gelopen in Zwolle-Noord…

  (Holtenbroek, AA Landen en Stadshagen. Een rondje dat ook om de wijde AA gaat en door het Westerveldse bos)

  …en het kwam niet verder dan hier en daar wat zware doffe zachte dreunen om de 10/15 minuten. Op mijn balkon 8 hoog aan de Palestrinalaan ook vrijwel niks te horen terwijl de wind toch deze kant op stond. Binnen niks behalve het geluid van mijn TV en de Champions League finale.

  Ik denk dat er hier zwaar wordt overdreven als het om geluid gaat. Als je je er de hele dag op gaat focussen dan gaat het inderdaad irriteren net als bv. bovenburen die op naaldhakken lopen. Mensen kijken er al dagen tegenop om deze muziek te horen waardoor de frustratie alleen maar hoger en hoger wordt. Maar een festival wat in de ogen van de klagers “normale” muziek laat horen hoor je ze niet over.

  Laat Zwolle een stad van diversiteit worden met voor ieder wat wils! De 1 vind het Stadsfestival met concert op de Thorbeckegracht prachtig, de ander het Stratenfestival met Hollendse muziek en weer anderen stampende dreunen en lasershows.

 45. Ik was bij mijn moeder in de Indische buurt. Daar was het inderdaad erg goed te horen. Maar mijn moeder deed gewoon de balkondeur dicht. Klaar. Eenvoudig toch?
  Enkele keren per jaar is er een muziekfeest, en dat moet zo blijven.
  Die geluiden moeten we voor lief nemen.
  Alles en iedereen veroorzaakt wel eens overlast.
  Gun de ander iets.
  Nu gaat de gemeente al die feesten heroverwegen, enkel omdat een paarhonderd notoire klagers in onze 120.000 zielen tellende stad, gehoord worden.
  Die maken nog meer herrie dan die feesten, bij wijze van spreken.
  Vreselijk jammer dat we elkaar de ruimte niet gunnen.

 46. En wat is erop tegen om het volume een helft zachter te zetten? Ik denk dat die muziek dan nog steeds zeer, zeer goed hoorbaar is voor de gemiddelde bezoeker van dat ‘feest’. Ik zie het verband namelijk niet tussen plezier hebben en het volume van de muziek.
  Groot voordeel van een lager geluidslevel is dat anderen niet gedwongen worden om mee te genieten en op hun eigen manier kunnen genieten van het mooie weer.
  Het gaat niet over ‘ruimte gunnen’, maar over de manier waarop je met ruimte omgaat. En niemand heeft het recht om met het excuus ‘het is maar 1 dag’ (en inmiddels zijn het er veel meer) de ruimte van anderen in te nemen.

 47. Afdeling zeur en gezanik Zwolle hier. Er wordt toch ook niet geklaagd over herrie veroorzaakt door kerkklokken, de groenvoorziening, werkzaamheden, etc. welke met enige regelmaat geluidsoverlast veroorzaken in de omgeving.

 48. @Adriaan U kunt dat niet bepalen. Plaats in de wijk, wel of geen flat, verdieping, isolatie van de woning, het speelt allemaal een rol.

 49. Laten de mensen die postief zijn over dit festival alvast gaan klagen over de gemiddelde subsidiefestivals in de stad met een trommel en een banjo onder het mom van cultuur.

  Laat iedereen gewoon lekker een paar dagen per jaar zijn ding doen.

  Zwolle = christelijk, saai en vooral burgerlijk bolwerk met een overpopulatie aan babyboomers met een negatieve blik op het leven. Dat is me de afgelopen jaren wel opgevallen en wederom onderstreept bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen.

 50. @FCZ”Z: Hoe kun jij nou beoordelen of iets wel of niet overlast geeft terwijl jij er mijlenver uit de buurt woont en loopt? Jij hebt er vast niet 12 uur lang verplicht dichtbij gezeten. Het is te zot voor woorden dat iemand dan maar een dag weg moet gaan. Gezien de “feesten” van de afgelopen weken kun je elke week / 2 weken je huis uit. Als de gemeente mij zo’n dagje uit wil betalen, prima, maar dat zullen ze wel niet doen.
  @wim141: Elkaar de ruimte geven? Prima, maar waarom moet dat altijd maar 1 kant uitwerken? Het zijn met dit soort abnormale lawaaievenementen altijd dezelfden die een ander de ruimte (moeten) geven zonder er zelf iets voor terug te krijgen.
  Blijkbaar kan de gemeente Zwolle alleen maar “op de kaart” zetten met dit soort dingen en weten ze verder niets te bedenken.

  In mijn jeugd waren er nog niet van dit soort mega-evenementen. Concerten waren gewoon ergens binnen in een hal, theater o.i.d. Hebben wij daar iets aan gemist? Geloof het niet. Wij waren destijds in staat om onszelf te vermaken. De jeugd van tegenwoordig moet door een ander vermaakt worden. En dat is een groot verschil. Want het moet steeds harder, extremer, vaker etc. anders zijn ze ongelukkig en ontevreden. Alles moet, moet, moet maar, ten koste van een ander.

 51. Maandag wordt het weer pappen en nathouden in het gemeentehuis. Er volgen vast weer tal van excuus-mailtjes, waarin het college, meesters in het ophalen van de schouders, de schuld vooral bij andere zal neerleggen. Ben benieuwd of het de verantwoordelijke wethouder opnieuw lukt om de fracties met zijn brede glimlach voor zich te winnen. Afgelopen jaar zijn de fractieleden meerdere malen verkeerd geïnformeerd (had bijna misleid willen schrijven, maar laat ik het netjes houden) met als gevolg dat Zwolle omgetoverd is tot een groot evenemententerrein, waarbij de overlast ondergeschikt is. Uiteraard zijn er voorstanders, dat mag. De vraag is: waar ligt de balans. Balans die momenteel ver te zoek is.

 52. Ik haat jullie zeikerds! Echt uit de grond van me hart. Ik ben niet bij dat festival geweest en het is ook zeker niet mijn muziek maar wat zijn jullie een stelletje misgunners. Mensen die niks te doen hebben en al dagen uitkijken en teksten verzinnen om op weblogzwolle te plaatsen. Gun mensen is een feestje in deze saaie, discotheekloze stad.
  Jullie kijken niet vooruit. Jullie maken van Zwolle een ouderwetse saaie christelijke flutstad.. bedankt daarvoor!

 53. Voor alle zeikerds hier jullie saai feestje komt er ook aan http://www.rtlzomerfestival.nl/ kun je lekker kwijlen op
  GUUS MEEUWIS
  NICK & SIMON
  ALI B
  MISS MONTREAL
  ALAIN CLARK
  ROY DONDERS

  Das pas een pokke herrie

  Dat is pas saai en owee als ik er thuis last van heb nou dan bel ik direct de gemeente hoe ze dit durven te organiseren want dit kan toch vast ook wel ergens in een zaaltje .

 54. Zulke herrie kan echt niet, helemaal niet omdat er pal naast honderden mensen worden behandeld voor zware psychische klachten of verslaving. En dat geld ook voor 5mei of rtl viert de zomer. Alles moet mogelijk zijn in Zwolle maar de locatie voor een festival terrein is gewoon erg ongelukkig uitgekozen. Het weezenlanden wordt omringd met hoge gebouwen die het ook nog eens extra weerkaatsen. Van een andermans feestje hoort niemand last te hebben. Als jouw buurman de muziek keihard aanheeft zul jij er ook wat van zeggen. En het is een feit, megabass IS herrie. Of het nou een leuke muzieksteil is of niet, het is gewoon HERRIE, BFO en RTLvdz is LAWAAI.
  De gemeente moet dit een halt toe roepen en serieus kijken naar alternatieve locaties want die zijn er zat.

 55. Haha, klonk wel lekker als de wind richting het oosten stond. Echt het gevoel dat de stad leeft.
  Het geluid valt neem ik aan binnen de norm aangezien de hele dag hier op getest wordt ?
  De muziek is wat monotomer dus dan lijkt het al snel luider.
  Ik heb liever een dreunende bass de hele dag dan dat kattegejank van een of andere tweede hands zanger. Kwestie van persoonlijke smaak dus…

  Leuk dat onze stad deze evenementen organiseert. De jeugd heeft iets om naar uit te kijken aangezien onze binnenstad steeds minder hun biedt.

  Ik zie mijn kinderen liever op zo’n festival dan elk weekend in de voorstraat

 56. wat een gezeur allemaal zeg, laat de jeugd gewoon genieten van hun leven, als het nou om 6 uur afgelopen was snapte ik het nog, maar om 12 uur?

  wat een dik feest was dit! :D:D

 57. Geluid viel nog wel mee ik woon der paar straten vanaf en als ik t raam dicht deed hoorde je bijna niks … overdrijven is ook een vak ofniet.

Reageer