Spirit-Juweel nieuwe beurs in Zwolle

De prachtige Broerenkerk in Zwolle is op zaterdag 22 september het decor voor de eerste Spirit-Juweel.nl. Dit is een beurs over genieten en je goed voelen. Tientallen standhouders bieden informatie over hoe mensen optimaal van het leven kunnen genieten.

Daar zijn veel mensen naar op zoek in deze hectische tijd waarin presteren vaak voorop staat. Spirit-Juweel.nl helpt ze daarbij. Daarom komen tijdens de eerste ‘feeling well fair’ zeer uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van lachmeditatie tot wijnproeven, van een consult van een medium tot een heerlijke massage. En wat te denken van feeling well varkentjes? Verder is er tijdens Spirit-Juweel.nl onder meer aandacht voor body & beauty, lekker eten en sieraden. Gedurende de dag zijn er verschillende optredens. Bezoekers kunnen tijdens de beurs diverse consulten of workshops volgen.

De Broerenkerk is op 22 september open van 10.00 tot 17.00 uur. Het monumentale gebouw staat in het centrum van Zwolle. U kunt het beste parkeren in parkeergarage Het Eiland. Entree 7,50 euro of met kortingsbon € 6,00. Voor meer informatie www.spirit-juweel.nl of 038-4527187/ 06-23890475.

Artikel delen:

Reageer