Alerte buurtbewoner ontdekt brand

Zwolle –  Zondagmorgen vlak voor 07.00 uur was er een buitenbrand aan de Nachtegaalstraat. De brand was bij aankomst van de brandweer aan het overslaan naar een leegstaand pand, waar tegen het brandende materiaal aan lag.

nachtegaalstraat20140525.jpg

Een buurtbewoner heeft de brand opgemerkt en gebeld, en heeft daarmee meer schade kunnen voorkomen. De brand weer kon het vuur snel blussen en heeft een deel van het pannendak verwijderd om de brand te kunnen beperken. "Ik rook brand toen ik mijn balkondeuren opendeed om de warmte uit mijn huis te krijgen. Achter de boom, die mijn gezichtsveld beperkte, zag ik rook. Daarop heb ik de brandweer gebeld.": aldus de geschrokken buurman. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

nachtegaalstraat20140525-3.jpg

nachtegaalstraat20140525-2.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Als die krakers de boel ook niet veilig kunnen houden is het tijd om ze er uit te zetten. Ze veroorzaken al genoeg overlast.

  2. Anti-kraak werkt dus niet. Die gasten zijn te beroerd om de boel een beetje netjes te houden terwijl ze voor een dubbeltje op de 1e rang zitten. Zoek maar een baan en huur maar een huis.

  3. Beste Zk en Erwin jullie roepen maar wat van achter jullie computer, als jullie het stukje goed zouden lezen zou je zien dat er staat: “Zondagmorgen vlak voor 07.00 uur was er een buitenbrand aan de Nachtegaalstraat. De brand was bij aankomst van de brandweer aan het overslaan naar een leegstaand pand, waar tegen het brandende materiaal aan lag.” dit is dus door iemand bewust of onbewust aangestoken, en heeft helemaal niks met de bewoners van dat perseel van doen, plus dat jullie ongezoute meening mischien idioten aanzet om brand te gaan stichten op plekken waar ze het niet mee eens zijn

  4. helemaal met walter eens die krakers zijn wel goed voor dat pand. ik rij er soms langs als ik na werk rij en zie verbeteringen en niet nog meer verpaupering… en ja als je goed leest zie je dat het overgeslagen van buite naar binnen en niet van binnen naar buite!!!

    met vriendelijk groet JAN

Reageer