ColorRain lopen voor een goed doel

Zwolle – Na de samenwerking met de ColorRun komt stichting TwinsAllround dit jaar na meerdere kleurenlopen afgelopen jaar vanuit hun stichting te hebben opgezet, dit jaar los van the ColorRun naar Zwolle op 27 juni. De ColorRain 4KM kleurenloop zal worden gehouden bij het PEC Zwolle stadion.

 

colorrain.jpg

De lopers kunnen kiezen of ze rennen, dansen of wandelen door een kleurrijke parcours van 4 kilometer met 3 kleurenzones en 9 kleurtjes. Vertrek met een wit T-shirt en kom terug als een kleurenbom! De ColorRain 4KM beleef je niet alleen. Zo’n 1500 tot 3000 lopers banen zich een weg door de 3 kleurrijke zones  met 9 kleurtjes. Het parcours is om en nabij het PEC stadion en de start is om 18.45 uur.

Kom voor deze loop met een te gek kleurrijk kostuum en loop hand in hand met je nieuwe ColorRain familie. Zodra je de finish hebt gehaald, volgt de afterparty waar je kan dansen en consumpties kunt nuttigen. Kom met je vrienden, je teamgenoten, je collega’s of het hele gezin.

Naast je eigen prestaties is het ook mogelijk om tijdens het evenement geld in te zamelen voor een goed doel bijvoorbeeld PEC Zwolle United. De ColorRain 4KM geeft 1,50 euro korting bij aankoop van een ‘promo ticket’, waarmee je kunt sparen voor het gekozen goede doel. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe groter het bedrag. De kosten voor de inschrijving lopen uiteen van 15 euro tot 18,50 euro. Voor meer informatie zie www.colorrain.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Geachte meneer / mevrouw
    Ik begrijp er niets meer van het ene moment horen deze colorrain gaat niet Door en nu dus weer wel kunt u mij dit uitleggen
    Vriendelijke groet Corrie

Reageer