PEC Zwolle oefent in Meppel en Kampen

Zwolle – PEC Zwolle speelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een tweetal wedstrijden in Meppel en Kampen. Op woensdag 2 juli om 19.30 uur staat er een oefenduel tegen een Meppeler selectie gepland. Dit team bestaat uit eerste elftalspelers van FC Meppel en Alcides. Beide verenigingen zijn jeugdpartner van PEC Zwolle. Het duel vindt plaats op Sportpark Ezinge aan de Ambachtsweg in Meppel op het terrein van Alcides.

Drie dagen later speelt PEC Zwolle op zaterdag in Kampen een wedstrijd tegen een plaatselijke selectie. Dit duel wordt gespeeld op Sportpark De Maten van DOS Kampen en begint om 17.00 uur. De Kampen selectie bestaat uit spelers van DOS Kampen en Go-Ahead Kampen. Eveneens zijn beide verenigingen jeugdpartner van PEC Zwolle. Beide wedstrijden zijn onderdeel van de PEC Zwolle on Tour-campagne. De club trekt tijdens deze campagne de regio in met sportieve, maatschappelijke en zakelijke activiteiten. Zo worden er clinics gegeven door trainers uit de PEC Zwolle jeugdopleiding, vinden er rondom de oefenwedstrijden meet & greets plaats en is er een business-arrangement voor ondernemers. Ook kunnen bezoekers op de foto met de KNVB-beker en kunnen kinderen een handtekening of foto scoren van de PEC Zwolle-spelers.

Netwerk Connectevent Meppel
Verder wordt op vrijdag 27 juni het Netwerk Connectevent georganiseerd. Het netwerkevenement vindt plaats rondom Meppel Culinair en staat in het teken van de relatie tussen de Meppeler, Kamper en Zwolse economieën. De steden werken intensief samen om de regionale havens op de landelijke kaart te zetten. Het Netwerk Connectevent wil deze samenwerking verder stimuleren door ondernemers uit deze steden met elkaar in contact te brengen. Na een succesvolle eerste editie in Zwolle op 29 augustus 2013, hebben BC Meppel en PEC Zwolle de handen ineengeslagen voor het tweede Netwerk Connectevent in Meppel. Met steun van alle Meppeler businessclubs, ondernemersverenigingen en Citymarketing Meppel is een programma samengesteld dat Meppel op z’n best toont.

Kaartverkoop Meppel selectie – PEC Zwolle
De kaartverkoop voor het duel tussen de Meppeler selectie en PEC Zwolle is vorige week zaterdag 17 mei in de kantines van FC Meppel en Alcides gestart. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij diverse winkeliers in het centrum van Meppel. In de voorverkoop geldt een kortingstarief op de wedstrijdtickets.

Kaartverkoop Kampen selectie – PEC Zwolle
De kaartverkoop voor het duel tussen de selectie DOS/Go-Ahead Kampen en PEC Zwolle start op zaterdag 24 mei in de kantines van DOS Kampen en Go-Ahead Kampen. Ook zijn kaarten vanaf maandag 26 mei verkrijgbaar bij diverse winkeliers in heel Kampen en IJsselmuiden. In de voorverkoop geldt een kortingstarief op de wedstrijdtickets.

Artikel delen:

Reageer