StudentsOnStage in Theater Odeon

Zwolle – Onder de titel ‘Try Before You Cry’ organiseren Landstede studenten van het project StudentsOnStage op vrijdagavond 30 mei een spelshow in Theater Odeon. Tijdens deze show worden kandidaten op de proef gesteld en moeten zij hun angsten onder ogen komen. Om er een echte strijd van te maken nemen drie meiden het op tegen drie jongens. Wat is het sterkste geslacht?

Try Before You Cry is een spelshow waarbij door middel van verschillende opdrachten wordt gemeten wie er het sterkst zijn en het meeste durven, de mannen of de vrouwen. Van eetopdrachten tot quizvragen, er zijn allerlei soorten opdrachten te zien bij Try Before You Cry. De deelnemers weten van tevoren niet wat hen precies te wachten staat. Op vrijdag 30 mei is Try Before You Cry vanaf 20.30 uur te zien in Theater Odeon. Tickets voor de show zijn voor vijf euro te verkrijgen via www.odeondespiegel.nl.

StudentsOnStage is een initiatief van Odeon De Spiegel theaters. Studenten ontvangen een aantal keren per seizoen de sleutel van de Dommerholtzaal in Theater Odeon. Zij organiseren evenementen voor studenten en brengen die op de planken. Na de projecten van StudentsOnStage door Deltion, is het nu de beurt aan de studenten van de opleiding evenementenorganisatie van Landstede MBO. Drie afstudeerders werken nu sinds twee maanden aan dit project. Deze productie wordt mogelijk gemaakt door Landstede MBO Zwolle, Odeon De Spiegel theaters en Buro Ruis.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer