Onderhoudswerkzaamheden op diverse wegen

Zwolle – In de week van maandag 2 tot en met donderdag 5 juni vinden er op diverse wegen onderhoudswerkzaamheden plaats tussen 19.00 en 06.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het frezen en asfalteren. De activiteiten veroorzaken momenten van oponthoud voor het verkeer. Verkeersregelaars zijn ter plaatse aanwezig om het verkeer te begeleiden.

De aannemer start met de Frankhuizerallee, Belvédèrelaan en Hasselterweg. In de loop van de week voeren de wegwerkers onderhoudsactiviteiten uit aan de Van Wevelinkhovenstraat, Hanzelaan en Reysigerweg. Het werk schuift op van locatie naar locatie. Aan de Hasselterweg worden slechts noodzakelijke reparatiewerkzaamheden uitgevoerd op diverse plaatsen in kader van de verkeersveiligheid. De asfaltering van de Hasselterweg staat gepland van 1 tot en met 20 juli aanstaande.

In de avond en nacht van 2 op 3 juni vanaf 19.00 uur wordt gewerkt de Frankhuizerallee, Belvédèrelaan en Hasselterweg. Op de Frankhuizerallee wordt het verkeer omgeleid via de parallelweg. Op de Belvédèrelaan en Hasselterweg behoudt het verkeer doorgang over één rijstrook. Verkeersregelaars zijn aanwezig.
Stadslijn 1 van Syntus blijft haar rijroute rijden. Fietsers behouden normale doorgang over het fietspad. Op de parallelweg van de Frankhuizerallee moet de fietser rekening houden met extra autoverkeer. Verwachting is dat de werkzaamheden in één avond en nacht uitgevoerd kunnen worden. Bij een mogelijke uitloop worden de werkzaamheden de volgende avond/nacht voortgezet.

In de avond en nacht 3 op 4 juni vanaf 19.00 uur wordt er gewerkt aan de Van Wevelinkhovenstraat, direct na de kruising met de Middelweg. Betreft de rijrichting naar de Burg. Drijbersingel. Het verkeer behoudt doorgang over een versmalde rijstrook. Verkeerregelaars zijn aanwezig. Aansluitend wordt er vanaf circa 24.00 uur gewerkt aan de Hanzelaan en Reysigerweg. Op de Hanzelaan wordt het verkeer omgeleid via de Koggelaan en voor de Reysigerweg wordt verkeer omgeleid via de Ittersumallee.

Artikel delen:

Reageer