Verrassing voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Zwolle – Geheel onverwacht kregen de vrijwilligers en het management van Ronald McDonald Huis Zwolle afgelopen week bijzonder bezoek. Het Zwolse familiebedrijf Wecovi kwam sponstaan langs met heel veel huishoudartikelen voor het huis. Van pannen tot linnengoed en van bestek tot kinderservies. Welkome artikelen ter waarde van maar liefst €2500,- die ouders kunnen gebruiken op het moment dat zij in het huis verblijven.

"Jaren geleden zijn wij gestopt met het aanbieden van kerstgeschenken aan onze afnemers. Het geld dat wij daarmee besparen komt ieder jaar te goede aan het huis. De ene keer in de vorm van een financiële bijdrage en de andere keer in de vorm van goederen. Het is prettig dat het ouders aan niets ontbreekt op het moment dat zij noodgedwongen in het Ronald McDonald Huis moeten logeren. Door het aanbieden van deze huishoudartikelen kunnen wij als Zwolse organisatie ons steentje bijdragen aan dit mooie en noodzakelijke doel", vertelt Wecovi directeur Hans Paul Visscher.

“Inmiddels heeft de keuken een grote voorjaarsschoonmaak gekregen en hebben wij alle nieuwe spulletjes in de kasten gezet. Enkele ouders hebben er inmiddels zelfs al gebruik van gemaakt. Dat is toch geweldig. Wij werken al jaren samen met Wecovi en zijn dan ook erg dankbaar dat zij dit voor ons doen”,  aldus Lianne Booijink, manager van Ronald McDonald Huis Zwolle.

Artikel delen:

Reageer