Beweging in Hanze en Moderne Devotie

Zwolle –  De laatste jaren komt de regio Zwolle regelmatig in het nieuws vanwege de kracht van de samenwerking. Het lijkt wel of het samenwerken in deze regio in de grond zit. Bijzonder om te zien dat naast die ontwikkeling van het meer en meer samenwerken twee bewegingen nieuw leven zijn ingeblazen.

 

Bewegingen uit de late Middeleeuwen, bepalend voor de identiteit van de stad en streek. Moderne Devotie en de Hanze kenden allebei een sterke nadruk op samenwerking en gemeenschap. In een moeilijke eeuw lukte het Zwolle en de regio om in een Gouden Eeuw te komen, zeker honderd jaar voor de rest van Nederland. Woensdag 28 mei om 13.00 – 15.30 uur ontmoeten Nieuwe Devotie en een nieuwe Hanze elkaar in het Wijnhuis aan het Kerkplein te Zwolle. Onderwerp ; hoe blijven we aantrekkelijk ?

Gastheer en spreker is Theo Runhaar, andere sprekers ; Herman Zondag, directeur AFAS, met kennis van klant en personeel

 

Keimpe de Vries,  Trainer/coach/schrijver op het gebied van veranderingsmanagent, oa. Schrijver van Navolging voor ondernemers

 

Bert Kruisdijk, Directeur NS Retail, specialist op het gebied van klantenkennis, cultuur en identiteit.

 

Theo Runhaar , voorzitter Horeca Zwolle eo, en Mink de Vries, bedrijfscultuur- en identiteitsspecialist brengen de binnenstad tot leven.  

 

Bijdrage 10,- Aanmelding ; devriesvrolijk@tiscali.nl

Artikel delen:

Reageer