Deltion Prokkelt met 200 jaar koninkrijk

Zwolle – Vrijdag 6 juni is het weer zover. Deltion tuigt zich op voor Prokkel; een warme ontmoeting tussen studenten en mensen met een verstandelijke beperking. Op die dag kunnen Prokkeldeelnemers van Frion, Philadelphia, J. P. van de Bent, de Niloka en onderwijsinstelling de Twijn stage lopen bij een van de vele praktijkopleidingen en functies binnen Deltion. Daarnaast is er een open podium waar het thema 200 jaar koninkrijk vorm krijgt.

Deltion ontvangt vrijdag 6 juni de deelnemers van Philadelphia, J. P. van de Bent en onderwijsinstelling de Twijn voor de stage. De studenten van de opleiding Sociaal Agogisch Werk hebben in de afgelopen weken contacten gelegd met de deelnemende partijen om tot een mooie droomstage te komen. De droomstage start om 10.00 uur in de mbo-school. De deelnemers gaan een ochtend meelopen bij onder andere de bakkers, de autotechniek, de metselaars, de fitness, de verzorging etc. De droomstage wordt vereeuwigd met een actiefoto.


Naast de droomstage zal er ook een open podium zijn waar Prokkeldeelnemers hun creaties met het thema 200 jaar koninkrijk vertonen. Hier gaat het om de ontmoeting tussen studenten en mensen met een verstandelijke beperking van De Niloka en Frion. In de weken voor het open podium is er samen hard gewerkt aan een mooie creatie. Het open podium starten om 10.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in school van Deltion, Mozartlaan 15 in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer