kLETS café van ruilkring LETS Zwolle

Zwolle – LETS Zwolle houdt het volgende kLETS-café 3 juni in de Hetebrij. Ook deze keer staan er activiteiten in de etalage. Voor het kLETS-café van 3 juni hebben we LETS-lid Amelieke bereid gevonden een kledingruil-activiteit te houden. Dit doet ze vaker met Das Nouveau Vod en deze keer dus bij ons. Je mag maximaal 3 kledingstukken in goede staat inbrengen. Voor elk kledingstuk krijg je een stempel, die je uit kan geven aan een nieuw kledingstuk dezelfde avond, of een andere avond van Das Nouveau Vod. Een mooie gelegenheid om je voor nop in nieuwe kleding te kunnen hijsen!

Naast deze leuke activiteit laten we oude tijden herleven. Er zijn 2 sjoelbakken om samen gezellig een potje te schuiven. Recreatieve competitie zullen we maar zeggen. De winnaar van de avond verdient 15 duiten, de nummer 2 10 duiten en de nummer 3 steekt een respectabele hoeveelheid van 5 duiten in zijn of haar Cyclos-zak. Niet-leden mogen vanzelfsprekend ook meespelen en ontvangen de duiten als ze besluiten lid te worden van LETS Zwolle. Vanzelfsprekend is deelname absoluut niet verplicht (wel erg leuk!), een hapje, drankje, gesprek of handelen hoort ook bij de avond.

De deur gaat open om 19.30. Vanaf dat moment kan je ook je kledingstukken inbrengen, alvorens de kledingruil om 20.15 begint. De kledingruil duurt tot 22.00.
Sjoelen vangt aan om 20.30 en de eindtijd is afhankelijk van de gezelligheid 

Meer informatie:
http://www.letszwolle.nl
http://www.facebook.com/letszwolle

Artikel delen:

Reageer