Auto te water aan Hasselterweg

Zwolle – Dinsdagmiddag rond 16.45 uur is aan de Hassselterweg in Zwolle een auto met aanhanger te water geraakt. Er waren geen gewonden.

27052014_ongeval_hasselterweg_01.jpg

Diverse voorbijgangers vonden de situatie alarmerend. Ze dachten dat er mogelijk nog slachtoffers in de auto zaten. Dat was niet het geval. Het ongeval had al eerder plaatsgevonden, en de politie had besloten na de spits de voetuigen te laten bergen. De brandweer is niet ter plaatse geweest, omdat al snel duidelijk was dat er geen personen meer in het voertuig zaten. De berger heeft de auto met aanhanger geborgen. Er was een rijstrook afgesloten en het verkeer werd gedoseerd langs de locatie geleid.

27052014_ongeval_hasselterweg_04.jpg

27052014_ongeval_hasselterweg_09.jpg

27052014_ongeval_hasselterweg_06.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

27052014_ongeval_hasselterweg_03.jpg  
 
27052014_ongeval_hasselterweg_02.jpg
 
27052014_ongeval_hasselterweg_05.jpg
 
27052014_ongeval_hasselterweg_07.jpg
 
27052014_ongeval_hasselterweg_08.jpg 
Artikel delen:
Reacties 7
 1. Denk je dat iemand belang heeft bij de afkomst van die aanhanger dan? Volgens mij hoef je kentekens officieel ook niet te blurren. Dat je dat doet met slachtoffers vind ik heel wat anders.

 2. @jacob
  Oorzaak zat zeker niet in veel te hard rijden. Het ongeluk is tussen de twee rotondes geweest. Daar kun je, zeker met een peugeot 205 met 1.4l benzinemotor met aanhanger, niet ontzettend veel vaart gemaakt hebben.

 3. @wlansink Was op de weg van Hasselt naar Stadshagen…

  Schijnt dat de bestuurder de rij (file) voor de rotonde te laat had gezien en zo in de berm terecht was gekomen….

  Onderstaande reactie staat trouwens op stadshagennieuws.nl

  ‘Een vreemd verhaal. Gistermiddag omstreeks 17.40 uur werden weggebruikers ter plekke geconfronteerd met een auto en aanhanger die op de kop in de sloot lagen. Niets wees er op dat de bestuurde de auto al had verlaten. Een tiental mannen heeft onder grote druk, en eerst met blote handen geprobeerd om de auto open te krijgen . Alle ramen lagen onder water. Met een breekijzer is ten slotte het raam en de deur aan de bestuurderskant geforceerd. Dat leverde geen nieuwe gegevens op. Toen is er onder koortsachtige spanning een bestelbus met kabel zo neergezet dat de auto omgetrokken kon worden. Toen dat gelukte constateerde men dat de auto leeg was. Hulde aan deze mannen die de sloot zijn ingesprongen, en die koste wat het kost een medeweggebruiker van de dood wilden redden. Fantastisch dat de bestuurder van de auto op eigen kracht het voertuig wist te verlaten. Maar was het niet mogelijk om even de politie te bellen en te zorgen dat er een afzettingslint geplaatst werd. Dat scheelde enorm veel spanning, natte kleren enz.
  Nogmaals hulde voor de mannen die de auto wisten open te krijgen.’

 4. Alleen wel erg jammer van die man van de provincie die de boel af zou zetten , weg is gegaan nadat de politie ook was vertrokken????Nu waten er mannen waaronder mijn man en schoonvader te water gingen omdat zei dachten dat het net gebeurd was om tien over half zes, ze twijfelde geen moment om te water te gaan om dat ze dachten dat er nog iemand in zou zitten. Zelfs de politie warm boos op die man van de provincie die het nodig vond om toch ook maar weg te gaan, een lint of iets dergelijks had geen overbodige luxe geweest, nu hebben deze mensen hun best gedaan on een medeweggebruiker te redden, gevolg natte kleren en schoenen die ontzettend stonken. Kortom hulde voor deze mannen en minpunt voor de MAN VAN DE PROVINCIE

Reageer