Stefany June gratis te zien in Hedon

Zwolle –  Zaterdag 7 juni keert het gerenommeerde concept Hedon Presents terug met in de line-up Stefany June, Radio Days en The Press And The President. Onder de noemer Hedon Presents presenteert het Zwolse poppodium drie bands voor de prijs van nul. De muziek van Stefany June is het beste te omschrijven als springerige popmuziek met een solide beat en sterke melodie. Support is er van electro-poprockband Radio Days en poppunkformatie The Press And The President. 

Stefany stond de afgelopen jaren op diverse podia in Nederland, Duitsland en Engeland als support-act van The Asteroids Galaxy Tour. Hoogtepunten waren haar optredens in De Wereld Draait Door en het Hard Rock Calling Festival in Londen. Na twee EP’s bracht ze in februari haar langverwachte gelijknamige debuutalbum uit. Een aanstekelijke mix van funky R&B en elektronische pop met pakkende nummers als Is It The Whiskey?, Burning Like A Firefly en To The Limit.

Radio Days
Radio Days is een vierkoppige electro-poprockband uit Twente. In november vorig jaar presenteerden ze de gelijknamige EP in een afgeladen Metropool. Radio Days klinkt als een kruising tussen Kings Of Leon, Foals en Editors. Ook zijn invloeden van Go Back To The Zoo en Avicii terug te horen in de muziek.

The Press And The President
The Press and the President maakt elektrische poppunk met sterke lyrics geïnspireerd door de Verenigde Staten. In oktober 2013 werd de eerste EP uitgebracht, Stay Out of The Papers. Deze EP werd goed ontvangen en beschreven als een catchy, energieke en poppy plaat door verschillende recensenten, waaronder Niels Aalberts (bekend van EHPO).

HEDON PRESENTS: STEFANY JUNE
Support: RADIO DAYS / THE PRESS AND THE PRESIDENT

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 7 juni
Open                          : 19:00 uur
Aanvang                     : 19:30 uur
Entree                         : Gratis

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer