ArtEZ finals 2014

Zwolle – Tussen 1 mei en 9 juli presenteren de eindexamenkandidaten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten zich met hun eindexamenwerk. In Arnhem, Enschede en Zwolle en in andere steden.

artez001.jpg 

Het is hèt moment om kennis te maken met het nieuwe talent: dansers, choreografen, beeldend kunstenaars, ontwerpers, musici, muziektherapeuten, kunstdocenten, acteurs en architecten. De ArtEZ finals zijn voor iedereen toegankelijk en voor veel activiteiten geldt dat ze gratis zijn. Zie voor uitgebreide informatie en reserveren www.artez.nl/finals.

 

ArtEZ finals 2014: Art & Design expo’s

De eindexamenexposities Art & Design vinden plaats in Arnhem, Enschede en Zwolle van 2 t/m 6 juli. Met het werk van studenten van Fine Art, Product Design, Graphic Design, Fashion Design, Illustration Design, Animation Design, Crossmedia Design, Comic Design, Interaction Design, Interieurarchitectuur en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Het getoonde werk verschilt per locatie. De master Typografie (Werkplaats Typografie) vertoont eindwerk in Amsterdam. De exposities Art & Design zijn vrij toegankelijk.

 

ArtEZ finals 2014: Concerten

Van 1 mei tot begin juli zijn er eindexamenconcerten bij het ArtEZ Conservatorium in Arnhem, Enschede en Zwolle. Iedere muziekstudent geeft hier een eigen invulling aan, de diversiteit is groot; van jazz en pop tot dance, klassiek, muziektheater, van instrumentaal tot vocaal, van kleine tot grote bezettingen. Iedere locatie heeft een eigen programma. 

Artikel delen:

Reageer