Theatermatinee Vier het Leven voor ouderen

Zwolle – Stichting Vier het Leven is al enige jaren actief in de Provincie Overijssel. Doel van deze landelijk stichting is ouderen te laten genieten van een bezoek aan het theater, de bioscoop of een concert. Samen met sponsor VSB Fonds en de Provincie Overijssel organiseert Vier het Leven ook een aantal grotere evenementen voor de ouderen uit de regio.

 

De theatershow van Ilonka Ory is speciaal gemaakt voor gasten van Vier het Leven en zal op 20 Juni in Odeon Zwolle gespeeld worden voor de ouderen uit Zwolle en de omgeving. Ilonka gaat op vrijdagmiddag 14.15 uur optreden in de Hemmingzaal van Odeon Zwolle en daar de mooiste Nederlandse liedjes zingen. Nummers die de revue passeren zijn o.a. ‘Langs het  tuinpad van mijn vader’ en ‘Droomland’. Dankzij een bijdrage van de Provincie Overijssel bedragen de kosten slechts 25 euro per persoon, inclusief entree en consumpties (normaal 49,50 euro). Én de gasten krijgen de cd met alle liedjes en teksten cadeau voor thuis.

De ouderen kunnen zich t/m 10 Juni aanmelden bij Vier het Leven. Aanmelden kan door het centrale telefoonnummer van Vier het Leven – op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur – te bellen: 035-524 51 56. Let op: Geef aan of u vrijwillige begeleiding nodig heeft voor halen, brengen en begeleiding in het Theater. Of dat u zelfstandig naar het Theater kunt komen en/of dat u hiervoor zelf extra gezelschap meeneemt.

Artikel delen:

Reageer