Hedon gastheer Beursvloer Zwolle 2014

Zwolle – Woensdag 1 oktober vindt in Hedon de 8e editie van Beursvloer Zwolle plaats. Dit najaar hoopt de organisatie opnieuw veel bedrijven, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven te verwelkomen.

Naast het persoonlijk matchen tijdens de beursvloer kan vanaf nu vraag en aanbod ook al worden uitgezet via vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! Je hoeft dan niet te wachten tot 1 oktober en de organisatie kan gericht bedrijven gaan zoeken bij de vragen die worden gesteld. Gericht matchen krijgt dit jaar daarmee meer aandacht. Natuurlijk blijft het mogelijk om tijdens het evenement creatieve en spontane matches te laten ontstaan. Voor het plaatsen van een vraag of jouw aanbod ga je naar www.zwolledoet.nl, waar je via jouw eigen account de nodige informatie kunt achterlaten.

Dit jaar is inschrijving voor de beursvloer door initiatieven zonder rechtsvorm ook mogelijk. Hoewel dit een technisch kleine wijziging is, is de gedachte erachter groot: bij ZwolleDoet! ontmoeten we elkaar als persoon. Je hoeft geen stichting of vereniging te zijn, om een goed idee te hebben, je te willen verbinden, kennis te delen of je netwerk in te willen zetten.

De eerste match voor Beursvloer Zwolle 2014 is een feit. Dat sectoren zich laten verbinden en je, als sterk bedrijf, ook een maatschappelijke missie kunt uitdragen, bewijst Poppodium Hedon. Het is daarom dat we met veel trots bekend maken dat Hedon gastheer is voor Beursvloer Zwolle 2014. Voor meer informatie over deze locatie verwijzen we graag naar www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer