Furdjel Narsingh naar SC Cambuur

Zwolle – PEC Zwolle aanvaller Furdjel Narsingh is volgend seizoen te bewonderen in het shirt van SC Cambuur. De 26-jarige vleugelaanvaller gaat transfervrij over van PEC Zwolle en heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. Narsingh moet nog wel medisch worden gekeurd, maar hierbij worden geen problemen verwacht.

Narsingh doorliep de jeugdopleiding van AZ en speelde achtereenvolgens voor FC Volendam, SC Telstar en PEC Zwolle. Voor Zwolle kwam Narsingh de afgelopen drie seizoenen 48 keer in actie (inclusief beker), en wist hierin 7 keer het net te vinden. Narsingh zal bij Cambuur veel oud- Zwollenaren tegenkomen waaronder de commercieel directeur Ard de Graaf, algemeen directeur Gerald van den Beld, oud- sterspeler Arne Slot en (van AZ Alkmaar) Etienne Reijnen.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Leuke voetballer met een aardige actie.
    Maar als je bijna alleen maar geblesseerd bent (40 wedstrijden in 3 jaar) dan gaan we hem niet echt missen

  2. Er wordt nog gevoetbalt en dan nu al zorgen voor het komende seizoen? Voor het begin van vorig seizoen maakten we ons ook allemaal zorgen en zie waar we stonden met Pasen! Dus Rudy eerst rustig vakantie houden en bij de eerste trainingen en wedstrijden zien we wel hoe de vlag er bij hangt. Ook ik hoop dat er weer goede spelers staan die ons weer een aangenaam seizoen brengen. Succes allemaal voor het komende seizoen.

Reageer