Ludieke ‘bushalte’ actie aan de Assendorperstraat

Voor oudere mensen is het vaak een hele opgaaf om langdurig te moeten staan. De weg naar de bushalte kan vaak al erg lang en vermoeiend zijn, en wanneer je dan ook nog eens moet wachten op de bus, is het voor ouderen ( maar ook niet ouderen ) bijzonder fijn om even te kunnen zitten bij een bushalte.

Afgezien van het feit dat het ook nog eens aangenaam is om op regenachtige dagen te kunnen schuilen onder het dakje van een bushokje.

 Aan de Assendorperstraat staat een bushalte zonder bushokje, een Zwolse burger nam eigen initiatief.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Het lijkt me voor de gemeente een kleine moeite om voor deze mevrouw en voor iedereen die even wil kunnen rusten tot de bus komt (denk aan zwangere vrouwen, mensen met bekkenklachten, etc. goh wat zou ik toch gedaan hebben de afgelopen maanden? 😉 en ouderen) een bankje neer te zetten. Als het mogelijk is om voor andere onzinnige dingen geld uit te geven voor de gemeente, dan moet ‘een paar euro’ voor een bankje ook kunnen, lijkt me! En anders de vervoersmaatschappijen misschien?
    Ik denk dat dit kan rekenen op veel waardering en misschien zelfs meer mobilisatie van mensen, dus ‘Zwolle slank! mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle’ bijvoorbeeld. Naast groene stad hoort dit er natuurlijk helemaal bij!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.