Voetjes van de vloer op HESZ Café open

Zwolle – HESZ Café Open was ook dit jaar weer gratis op Hemelsvaartdag op het Grote Kerkplein te zien en te horen. De horecaondernemers stonden gezamenlijk achter de tap op het stadsplein in Zwolle en verzorgden daarmee een leuke dag voor jong en oud!

 cafe_open_5.jpg 

Vanaf 14.00 uur was er livemuziek van o.a. het koor Voices, de akoestische band Newtown, Stevie Wonder Tribute band, David Bowie Tribute band, Alice Disco, Fierce: Tribute to Beyonce, Jump ’n Jive en Bauke Bakker & Band (zie de foto’s) sloten af met een Tribute aan James Brown. Het evenement trof redelijk goed weer. Het was aan de frisse kant op de koudste 29 mei aller tijden, maar vooral in de avonduren was het erg gezellig en gingen zelfs de voetjes van de vloer.

cafe_open_3.jpg

cafe_open_2.jpg 

Dit jaar wilde HESZ ook aandacht vragen voor een goed doel en wel voor Stichting Heppie. Zoals de horeca het doel heeft om mensen blij te maken, heeft Stichting Heppie het doel om kinderen blij te maken. En dat is nodig, want ook in Nederland zijn er duizenden kinderen voor wie het niet meezit. Bijvoorbeeld omdat ze niet meer thuis kunnen wonen of in armoede leven. Of omdat er sprake is van een stoornis zoals ADHD of autisme waardoor ze soms sociaal worden uitgesloten.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer