Eureka biedt ‘Iedere maandag wat’

Jamsessies, de Elektrojam en het Open Podium. Sociaal-culturele vereniging Eureka begint onder het motto ‘Iedere maandag wat’ weer met haar culturele programma in de Bovenzaal.

Iedere activiteit heeft haar vaste maandag van de maand. De eerste is gereserveerd voor de versterkte jamsessie. Gemakkelijk te onthouden, want als overal in het land de sirenes loeien is er ’s avonds een muzikaal feestje in Eureka. Een week later is het de beurt aan de Elektrojam, een soort laboratorium waar men kan inpluggen om muzikaal te experimenteren op de andere aanwezigen. Meer ingetogen, maar zeker niet minder gezellig is de akoestische jamsessie op de derde maandag. Tot slot is er op de vierde maandag van de maand het Open Podium. Tekstschrijvers, dichters, muzikanten en andere cultuurminnende mensen zijn dan van harte welkom om van elkaar te komen genieten.

De vereniging aan het Assendorperplein 9 opent op de maandagen om half tien haar deuren.

In principe zijn de avonden gratis te bezoeken. Wel hanteert Eureka een verplicht lidmaatschap. Voor €9,- ben is men een jaar lang lid. Ook is het voor €2,50 mogelijk een maand te komen rondneuzen. Als lid van de vereniging kan men overigens ook gebruik maken van het door vrijwilligers gerunde eetcafé.

Regelmatige bezoekers van de vereniging zal het opvallen dat de bar in de Bovenzaal is vernieuwd. De bekende Zwolse kunstenares Anneke Wilbrink zal deze binnenkort van haar kunst gaan voorzien.    

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer