Informatieavond Menso Alting

Zwolle – Geïnteresseerd in een vervolgopleiding op het gebied van economie, gezondheidszorg of welzijn? Kom dan naar de Informatieavond van ROC Menso Alting Zwolle op donderdag 19 juni 2014 aan de Assendorperdijk 55 in Zwolle.

Toekomstige studenten, ouders en andere belangstellenden kunnen die avond van 17:00-20:00 uur kennismaken met docenten en huidige studenten en antwoord krijgen op al hun vragen over de mbo-opleidingen van ROC Menso Alting.

Ondernemend en commercieel
Voor jongeren met een meer ondernemende, commerciële en dienstverlenende instelling zijn er mbo-opleidingen op het gebied van Office & Management (hoofdrichtingen detailhandel en marketing/communicatie) en Handel & Commercie (hoofdrichtingen bedrijfsadministratie en secretarieel). De meest opleidingen zijn dagopleidingen (BOL), de detailhandel-opleidingen worden ook als BBL aangeboden: hierbij werk je het grootste deel van de week bij een erkend leerbedrijf en ga je beperkt naar school.

Sociaal en Zorgzaam
Jongeren die graag aan de slag willen in de economische gezondheidszorg of welzijnssector en goed kunnen organiseren, sociaal en zorgzaam zijn, kunnen bij ROC Menso Alting diverse mbo-opleidingen (niveau 2 t/m 4) volgen.

Betrokken school met herkenbare identiteit
ROC Menso Alting in Zwolle is een betrokken school met gereformeerd onderwijs voor christenen en heeft leerlingen uit een grote regio: van Salland tot aan de kop van Overijssel en de Noordwest-Veluwe. Momenteel heeft Menso Alting ruim 800 studenten.

Artikel delen:

Reageer