Zwemschool van start in nieuw calobad

Zwolle – Maandagmiddag om precies 17.30 uur sprongen de leerlingen van Zwemschool van Goor hand in hand in het gloednieuwe zwembad van de Calo. De zwemschool, die afgelopen zondag 25 mei, voor het laatst heeft afgezwommen in het oude bad, vervolgde de lessen in het nieuwe zwembad van Hogeschool Windesheim. 
 
02-06-2014_opening_zwembad_hogeschool_windesheim_03.jpg  
 
Vorige week nog ontvingen 10 kinderen voor de allerlaatste keer het A-diploma in het oude Calobad. Met het uitreiken van de laatste diploma’s sloot Zwemschool van Goor definitief de deuren van het bad. Op 2 juni verhuisde de zwemschool naar het gloednieuwe zwembad in het nieuwe sportcomplex van Hogeschool Windesheim. Buiten de lestijden van de Calo (de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding) huurt Van Goor het zwembad om hier de kinderen van Zwolle zwemles te geven. In de afgelopen 25 jaar zijn er ruim 15.000 diploma’s uitgereikt. De formule van Van Goor blijft bestaan, net zoals al het andere trouwens, alleen gebeurt het in het vervolg in het nieuwe zwembad.
 
02-06-2014_opening_zwembad_hogeschool_windesheim_02.jpg
 
02-06-2014_opening_zwembad_hogeschool_windesheim_01.jpg
 
02-06-2014_opening_zwembad_hogeschool_windesheim_05.jpg 

02-06-2014_opening_zwembad_hogeschool_windesheim_04.jpg
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Erg leuke lesgevers,

    onze oudste heeft hier met veel plezier gezwommen. En onze jongste zwemt hier op dit moment en heeft het hier erg naar zijn zin.
    Wij zijn erg tevreden over zwemschool van goor, hoe de lessen gaan en laten onze kinderen zonder zorgen aan dit team over.

    Het enigste wat wij alleen wilden zien was een nieuw zwembad met schonere faciliteiten. En dat is uitgekomen! helemaal super!

  2. Helemaal eens met Ellen. Over een tijdje gaat onze derde daar op zwemles en als we nu niet meer langs stinkende toiletten moeten, is het helemaal top. 😉

Reageer