Prima start vijfsterren hotel in Zwolle

Pillows, het nieuwe vijfsterren stadsconcept van de Sandton hotelgroep, heeft in Zwolle een prima start gemaakt. Het hotel, dat per 1 augustus zijn deuren opende voor het publiek, trok in de eerste anderhalve maand veel gasten én belangstellenden.

Pillows is in Zwolle gevestigd in een statig pand aan de Stationsweg, dat een ingrijpende verbouwing onderging. Het nieuwste hotel van de Sandton groep trekt veel bezoekers uit stad en regio die nieuwsgierig zijn naar het eerste vijfsterren hotel in Overijssel. De hotelgasten zijn volgens de organisatie zeer enthousiast over de uitstraling van Pillows met gevoel voor service in combinatie met het verrassende interieur. Ook het restaurant heeft een culinair niveau bereikt waar veel gasten positief op reageren.

Comfort en design

Het eerste Pillows cityhotel in het land heeft 44 ruime designkamers en 2 suites, allen voorzien van de allermodernste luxe: aangekleed met diepe warme kleuren en rijke stoffen, comfortabele bedden, hoogstaande multimedia techniek, WI-FI, ADSL internet en airconditioning.

Inspannen of onthaasten
In het Wellness Center kunnen de gasten zich inspannen met cardio-fitness in de gym of juist ‘onthaasten’ in de gescheiden sauna’s of op de zonnebank.

Restaurant
Het aangename restaurant is ook voor gasten “van buiten” ideaal om van lunch of diner te genieten. Naast het restaurant ligt de lounge met buitenterras voor een drankje in een ontspannende omgeving.

Amsterdam
De officiële opening in Zwolle zal plaatsvinden in het najaar. De Sandton hotelgroep is van plan het stadsconcept van Pillows verder uit te breiden in de toekomst, met in 2008 de opening van Pillows Amstelveen, dan het negende hotel van de groep in ons land..

Internet: www.hotelpillows.nl/ en  http://www.sandton.nl/

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Is een mooi hotel, jammer dat ze op de openingsdag een flink pechje hadden, maar ik weet bijna zeker dat de clientele daar weinig of geen last van heeft ondervonden.

    Wij gaan in december een weekendje sfeer proeven bij Pillows


    ⚠️ Meld

  2. pillows is heel bijzonder en karakteristiek hotel. het personeel heeft service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. het hotel is bijzonder smaakvol en mooi ingericht. zou gewoon willen zeggen ….kijk en bewonder. uniek is het zeker voor zwolle en een grote aanwinst!


    ⚠️ Meld

Reageer