Theaterbeleving senioren stimuleren

Zwolle – Zilveren Ladder Breeduit gaat in juni van start met tien optredens van: De Pauwergirls, Woodlog en chansonnière Annemiek van Bussel. De optredens worden gehouden in diverse woonzorgcentra, buurthuizen en andere ontmoetingsplekken in Zwolle.

 

de_pauwergirls.jpg 

 

De Zilveren Ladder Breeduit is een onderdeel van de Zilveren Ladder; een samenwerking tussen Driezorg en Odeon de Spiegel Theaters, en wordt ondersteund door De Gasthuizen. Doel van dit project is om cultuur en theaterbeleving onder senioren in en rond woonzorgcentra te stimuleren. Artiesten staan garant voor aantrekkelijke voorstellingen waarbij ontmoeting, verbazing en verbinding centraal staan. De optredens vinden plaats in de maanden juni en juli, zowel overdag als ’s avonds, op verschillende locaties.

5 juni              19.30 uur       De Pauwergirls                 Berkumstede/De Wissel

12 juni           19.30 uur       Annemiek van Bussel         Rivierenhof (vooraf Frans diner)

13 juni           19.30 uur       De Pauwergirls                  Werkeren

18 juni           14.30 uur       De Pauwergirls                  Wijthmen (Kulturhus)

20 juni           19.30 uur       De Pauwergirls                  De Havezate

24 juni           19.30 uur       Woodlog                           Zonnehuis

25 juni           19.00 uur       Annemiek van Bussel        Arcadia

26 juni           19.30 uur       Annemiek van Bussel        Zandhove

27 juni           15.30 uur       Woodlog                           Westenhage

Dankzij een bijdrage van De Gasthuizen kan er een aantrekkelijke entreeprijs worden gerealiseerd. Deze bedraagt maximaal € 5,- p.p., inclusief kopje koffie en thee; sommige optredens zijn zelfs gratis toegankelijk.

 

Over Zilveren Ladder (Breeduit)

Het bezoeken van voorstellingen in het theater wordt gestimuleerd door goede persoonlijke begeleiding van (senior) vrijwilligers, vervoer op maat en een ontvangst op maat in de ‘Zilveren Lounge’. Voor senioren die om diverse redenen niet naar het theater kunnen is er De Zilveren Ladder Breeduit; door optredens te verzorgen op diverse locaties in de stad, kan ook deze doelgroep met muziek, dans en andere vormen van theater in aanraking komen.

Artikel delen:

Reageer