Hedon presents nieuw house feest Eeuwigheid

Zwolle – Eeuwigheid is de naam van een gloednieuw house-feest in poppodium Hedon. House zonder hokjes, maar wel met kwaliteit en een underground feel. Het startschot op zaterdag 14 juni mag je met de komst van De Sluwe Vos ook wel een kanonslag noemen. Naast zijn spectaculaire Kontra-live set nemen Graven Bend, Bas Dobbelaer en Tahko afkomstig van Vektor Agency plaats achter de draaitafels voor een ultieme mix van de beste houseplaten van het moment.

‘’Sluwe’’ wordt geroemd om zijn dikke producties en energieke sets en is als DJ niet meer weg te denken uit de Nederlandse house scene. Kontra is een live show met spectaculaire 3D visuals van Studio Wonder. Muzikaal gaat Kontra van house naar techno waarbij ook invloeden van drum ‘n’ bass, jack en rave te horen zijn. De Sluwe Vos werkt met een tafel vol synthesizers en drumcomputers waarbij de TR909 het kloppend hart is van zijn live set. Het is niet alleen een live show, maar een echte live ervaring.

Graven Bend heeft een passie voor muziek en kwam er al snel achter dat underground stijlen zijn ding waren. Martijn is oprichter van Vektor en gaf grote shows in clubs als Club Lido, Studio80, Panama en Sugarfactory. Bas Dobbelaer zijn missie is geslaagd als hij mensen ziet dansen met gesloten ogen en ziet genieten van zijn deephouse en techno-sounds. Tahko staat nog maar kort achter de tafels maar laat nu al een onuitwisbare indruk achter in het Amsterdamse nachtleven. Hij werkte samen met grote namen uit de industrie en is hard onderweg om zelf op dit punt te komen .

EEUWIGHEID MET DE SLUWE VOS
DE SLUWE VOS presents KONTRA (live) / GRAVEN BEND / BAS DOBBELAER / TAHKO

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 14 juni
Open / Aanvang         : 23:00 uur
Entree                         : € 10,00

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer