Support voor 19 jongeren projecten

Zwolle – In de tweede vergadering van 2014 heeft Het Hervormd Weeshuis € 57.103 toegewezen aan 19 projecten voor jeugd- en jongerenwerk te Zwolle. In drie gevallen is de aanvraag afgewezen.

De bijdragen zijn o.a. toegekend aan Stichting Eilean voor de inrichting van de woonkeuken en kamers van het begeleid wonen project, Schippersinternaat ‘Prinses Margriet’ voor de vervanging van een personenbus, Buro Ruis voor het kennismakingsspel tijdens de Bruisweken, Speeltuinvereniging Klaasje Zevenster voor de herinrichting van de speeltuin, Wijkboerderij Schellerhoeve voor de aanleg van een natuurlijke speelplek en daarnaast nog onder meer aan de werkgroep Taizé, de Michaëlscantorij, Stichting Best Buddies, Sporthal WRZV, Stichting Straattheater en Vereniging Muziekraad Zwolle.

Het jaarverslag inclusief de verkorte jaarrekening 2013 staat binnenkort op de website. De sluitingsdata en de aanvraagvoorwaarden staan eveneens op de website vermeld, de eerstvolgende sluitingsdatum is 7 augustus: www.hervormdweeshuiszwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer