Nieuwe editie Club Karma in Hedon

Zwolle – Op dinsdag 10 juni vindt Club Karma Tour D’Africa Edition plaats in Hedon. Deze tweede editie staat in het teken van Zuid-Afrika met hapjes, snacks, artiesten en acts die beïnvloed of geïnspireerd zijn door dit continent.

De avond zal onder andere worden voorzien van muziek door de heren van ZWOELL en Zwolse singer-songwriter Dina Popma met haar West-Afrikaanse sound. Per gekocht ticket voor Club Karma maakt de organisatie rechtstreeks € 5,00 over naar Stichting Rhiza dat het project van de Trevor Manuel Primary School in Kaapstad ondersteunt: ‘’Ieder kind naar school’’.  Club Karma Tour ‘D Africa Edition wordt gehost door de heren van ZWOELL. Piedade Rodrigues als host en Chris Mulder met zijn plaatjes: zij zullen zorgen voor een ultieme zwoelle zomerse sfeer. Van hen kan je gladde disco plaatjes, dampende house en een behoorlijke dosis variatie verwachten.

Dina voor Tour D’Africa

Drie jaar geleden reisde Dina Popma, een Zwolse singer-songwriter, af naar Senegal en Mali om daar de traditionele muziek te ontdekken.Maar wat ze vond ging nog veel verder; een diepe verbondenheid door de intense wijze waarop muziek daar wordt gemaakt en beleefd. Ze begon een zoektocht naar hoe ze de traditionele West-Afrikaanse muziek kon mengen met haar eigen geluid, en hoe ze met haar muziek mensen op dezelfde manier met elkaar kan verbinden. Op dinsdag 10 juni treed zij op ten behoeve van Robbert4Rhiza en presenteert zij in het kort de uitkomst van haar zoektocht bij Club Karma. Een persoonlijke, muzikaal hoogstandje waarin ze twee werelden met elkaar verbindt; haar eigen wereld, gebracht vanuit haar intieme en repetitieve geluid, en de diepe, mystieke klanken van West-Afrika.

Robbert4Rhiza
"Ieder kind naar school." is het motto van Stichting Rhiza. Club Karma zal met deze avond podium bieden aan de initiatiefnemer van het project: “Robbert voor Rhiza”. Robbert Popken gaat met een extreem lange fietstocht van Cairo naar Kaapstad geld inzamelen voor een project ten behoeve van de Trevor Manuel Primary School in Kaapstad.

CLUB KARMA – TOUR D’AFRICA EDITION

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Dinsdag 10 juni
Open / Aanvang         : 20:00 uur
Entree                         : € 11,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Artikel delen:

Reageer