Eindconcert Muziekschool Zwolle-Zuid

Zwolle – Zaterdag 14 juni a.s. geven leerlingen van Muziekschool Zwolle-Zuid een concert om het schooljaar af te sluiten. De leerlingen kunnen op deze manier laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Het concert wordt gehouden in basisschool de IJsselhof, Staatsecretarislaan 10, en begint om 15.00 uur.

Het thema is ‘Hallo Wereld’. Dit zal te merken zijn door de keuze van muziek, kleding en kostuums. Vanaf september hebben de leerlingen geoefend en kunnen nu aan familie en bekenden het resultaat laten horen. Dit concert is ook erg geschikt voor mensen / kinderen die overwegen om na de zomer muzieklessen te volgen. De entree is € 2,50, kinderen t/m 6 jaar zijn gratis. Muziekschool Zwolle-Zuid is een plek waar zowel kinderen als volwassenen op een betaalbare manier muziekles kunnen volgen. Omdat de lessen worden gegeven in basisscholen, zijn er geen hoge huisvestingskosten en kunnen de tarieven voor het lesgeld laag en toegankelijk worden gehouden.

Er is keuze uit wekelijkse lessen of tweewekelijks, individueel of groepslessen en er is keuze uit verschillende instrumenten: piano, keyboard, gitaar, saxofoon en dwarsfluit en er zijn ook zanglessen te volgen. 

De nieuwe lessen beginnen na de schoolvakantie maar het is wel mogelijk om voor de zomervakantie een keer een gratis proefles te volgen. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.muziekschoolzwollezuid.nl 

Artikel delen:

Reageer