Expositie cursisten fotografie in Stedelijk Museum

Zwolle – KIJK! toont in het Stedelijk Museum Zwolle fotografie van 50 cursisten van Centrum voor de fotografie. Op deze expositie is fotografie te zien van de beginnende tot de zeer vergevorderde fotograaf.

kijk_expositie_stedelijk_museum_zwolle_cursisten_centrum_fotografie.jpg 

Alle deelnemers volgen cursussen of workshops bij de fotoclub en tonen hier hun beste werk van het afgelopen seizoen. Het centrum staat voor reflectie op en presentatie van fotografie en biedt begeleiding in het denken, het maken en het tonen van fotografie. Deelnemers kunnen door middel van portfolio’s hun werk op de website met elkaar uitwisselen en becommentariëren. Centrum voor de Fotografie richt zich hierbij op de naar kwaliteit strevende amateurfotograaf en de aankomende professional. De opening van de expositie is op zondag 15 juni om 15:00 uur.

De opening wordt verricht door Bijan Moshaver, raadslid en woordvoerder cultuur van GroenLinks Zwolle. De expositie is tot en met zondag 22 juni te bezoeken tijdens de openingsuren van het museum. Tentoonstelling: KIJK! Expositie door 50 cursisten fotografie. Periode: 15 t/m 22 juni 2014.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer