Holland’s Got Talent terug naar Zwolle

Zwolle – Voor de tweede keer doet Holland’s Got Talent Zwolle aan. Van zaterdag 21 juni tot en met woensdag 25 juni zijn dagelijks meerdere opnames te zien in theater De Spiegel.

 02-09-2013_holland_got_talent-theater_de_spiegel_03.jpg 

Holland’s Got Talent is de grootste talentenjacht van Nederland. En het leuke is: iedereen die iets bijzonder goed kan, mag auditie komen doen. Beatboxen, buikspreken, acrobatiek, goochelen, slangen bezweren, neusfluiten, zang, ballroom- of doggydance: werkelijk elk talent kan meedoen. Solo of met een groep, amateur of professional, piepjong of al wat ouder. Holland’s Got Talent kent geen grenzen! Iedere show staat garant voor een bomvol programma van buitengewone acts en unieke performances, uitgevoerd door mensen met een passie. Robert ten Brink neemt weer de presentatie op zich. De jury bestaat uit ervaren entertainmentkenners. Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty weten als geen ander een goede act te herkennen. Ook de expertise van het publiek wordt ingezet. De jury neemt hun reacties namelijk mee in haar beoordeling. De toeschouwers in de zaal mogen daarom naar hartenlust laten zien en horen wat zij van een act vinden.

De zoektocht naar het ultieme talent begint in het theater, waar de audities worden gehouden. Vervolgens gaan de leukste, mooiste en meest innemende talenten door naar de live shows. Hier speelt de mening van de kijkers thuis een cruciale rol. Zij bepalen met hun stemmen wie de winnaar wordt van Holland’s Got Talent.

Wil jij aanwezig zijn bij de opnames van de audities van het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent? Koop dan nu snel je kaarten!

De kaarten zijn te bestellen via deze button  of bel 0900 – 3311332 (45 ct p/min)

Data & Tijden

Zaterdag 21 juni show 1 & 2
Zondag 22 juni  show 1 & 2
Maandag 23 juni alleen show 1
Dinsdag 24 juni  show 1 & 2
Woensdag 25 juni  show 1& 2

Show 1
Deuren open: 13.30 uur
Duur opname: 14.30 – 17.00 uur

Show 2

Deuren open: 18.00 uur
Duur opname van 19.00 – 21.30 uur 

Prijzen
€ 10,00

Ticketprijzen zijn inclusief BTW, exclusief servicekosten 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer