Openluchtbad Zwolle vanaf vrijdag open

Zwolle – De poorten van het Openluchtbad zijn vanaf aanstaande vrijdag 6 juni, 11.00 uur geopend. De weersverwachtingen zijn zodanig dat het bad de bezoekers graag deze dag al gebruik willen laten maken van het Openluchtbad.

Op zaterdag 7 juni viert het Openluchtbad het 81-jarige bestaan. Jong en oud worden uitgenodigd om aan een aantal festiviteiten deel te nemen. Bij de verwachte tropische temperatuur kunt u uiteraard ook verkoeling zoeken in het zwembad!

Heeft u uw abonnement nog niet verlengd? U kunt nog tot en met zaterdag 7 juni gebruik maken van de voorverkoopprijzen. Deze tarieven schelen aanmerkelijk ten opzicht van de reguliere tarieven. Per abonnement bespaart u tussen 7 en 10 euro. Makkelijk verdiend dus. En…abonnementen aanschaffen kan heel eenvoudig via onze digitale portal. Zie: http://www.natnatnat.nl/lid-worden/

U kunt de abonnementen ophalen vanaf de opening van het bad. Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u uw lidmaatschapsnummer mee te nemen.

Ter voorkoming van lange wachttijden bieden wij u de mogelijkheid om op donderdag 5 juni tussen 16.00 en 19.00 uur uw abonnement op het Openluchtbad af te halen. 

 

Artikel delen:

Reageer