Waterspektakel bij de Lichtmis

Zwolle – Tijdens de pinksterdagen belooft het prachtig zonnig en warm weer te worden. Daarom houden GroenUit en de Koperen Hoogte te Zwolle maandag 9 juni een waterspektakel dag. GroenUit verzorgt flyboard sessies, duiken als een dolfijn en tot wel 11 meter hoog de lucht in. Vliegen als James Bond.
 
image.jpeg 
De ultieme uitdaging, de lifestyle experience van dit moment, flyboarden. Flyboarden is staan op een plateau wat aan een waterscooter is gekoppeld de lucht in gestuwd middels waterkracht. De ultieme kik voor iedere sportieve  man en vrouw en niet moeilijk te leren. Tijdens de Waterspektakel dag is het verder mogelijk te lopen op het water in waterbollen, banaan varen, waterskiën achter een Jetski, airstreamen en zelfs met onderwaterscooters duiken.

Een groot waterspektakel. Bent u niet zo sportief, dan kunt u heerlijk toekijken vanaf het terras bij de Koperen hoogte.
Voor het flyboarden moet u vooraf reserveren (aanbieding €120,- nu voor €60,-) de overige activiteiten zijn ter plekke te reserveren.
Reserveren kan via info@groenuit.nu of 06-53768669.
Past het niet tijdens deze dag dan kunt u dit op andere dagen ook boeken als groepsuitje.
Binnenkort word ook de aller nieuwste water rage in Nederland verwacht het hoverboarden, het vliegende snowboard en in sept word de jetpack verwacht op de Nederlandse markt.
U komt toch ook?
Artikel delen:

Reageer