PECZwolle.org stopt en gaat naar Facebook

Zwolle – De populaire website van de PEC Zwolle supporters peczwolle.org stopt ermee. Na 12 jaar breiden de beheerders het netwerk verder uit op social media.

"Wij zijn er van overtuigd dat er meer interactie zal ontstaan op Facebook, Instagram, Google +, Youtube, en Twitter". Het domein www.peczwolle.org zal binnenkort doorgestuurd worden naar de Facebook pagina van de beheerders. Ook is de fansite te bereiken op www.peczwolle.eu. Via de Facebook pagina zullen de laatste nieuwtjes, foto’s, columns en video’s blijven posten. Ook zal het twitteraccount @supporterssite gewoon blijven bestaan.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Het was verstandiger (denk ik) om de website te houden met een link naar Facebook. Wat als de populariteit van Facebook daalt, net als met Hyves? Kan je weer wat anders verzinnen. Nu heb je een website vol info wat in al die jaren is opgebouwd. En niet iedereen wil op Facebook dus die mensen worden weer gedwongen om daar lid van te worden.

 2. Het azijnzeiken, elkaar uitschelden onder een nickname en beoordelen wie zich wel of geen supporter mag noemen is dan wel gelijk afgelopen.

  Onder je eigen naam doe je zoiets niet. Het leuke was er wel af, dan is dit de beste oplossing in de huidige tijd waar in social media niet meer weg is te denken.

 3. Als al die anti-facebook supporters hier maar niet komen mauwen. Gewoon hier op de weblog het sportnieuws volgen, dan mis je echt niets.

 4. Jammer want elke profclub hoort gewoon één of meerdere goede supporterssites te hebben. Voor het oeverloze gelul en de roddels. Dat krijg je op Facebook minder denk ik want daar staat iedereen onder eigen naam. De ‘verstandigen’ haken dan af.

  Ik voorspel hierdoor op deze site voortaan een hoop extra (en langere) reacties onder de stukjes over de wedstrijden van PEC 😛

 5. Meen je niet, sjonge jonge. Laat de huidge beheerder de website en onderhoud uit handen geven aan iemand die er wel tijd in wil steken om er iets fatsoenlijks van te maken ipv die tijdelijke hype Facebook, pff.

 6. Op Facebook staat echt niet iedereen onder zijn/haar echte naam hoor, kun je je net zo makkelijk aanmelden met een fake name. Er is niemand die de echtheid controleert.

 7. Jammer, want Facebook vind ik niks>:(

  En de intimiteit vd pecsite is weg.
  De redactie wordt wel bedankt voorhun inzet, maar niet voor deze move.

  Het enige voordeel is dat de scheldliefhebbers en respectlozen misschien verstillen?

  Mij zul je niet onder mijn naam zien, juist omdat ik twijfel aan de privacy van Facebook en niet wil dat bijv. werkgevers vinden dat ik niet geassocieerd mag worden met voetbalsupporters. Als je naam erbij staat en facebook erbij betrokken is, ben je op naam te traceren,dus laat maar

 8. Slechte ontwikkeling.
  Ik volgde de website altijd, omdat ze het nieuws vaak eerder hadden dan de officiële website van PEC Zwolle.
  Ik doe niet aan social media, helemaal niet van die Amerikaanse bedrijven die het liefst al je privacy doorverkopen. Voor mij houdt de supporterssite dus bij deze op. Jammer!

 9. Er komt trouwens vast wel een vervangende site met degelijk forumpie voor terug.
  Huidige site was toch niet bepaald gebruiksvriendelijk wat mij betreft.
  Jammer want deze site ging al een behoorlijke tijd mee.

 10. Evolutie. fczwolle.org en peczwolle.org bedankt. 12 jaar lang uitstekende platforms om de gedachten en gevoelens van supporters te uiten. Supporters zijn en blijven het hart en de ziel van elke voetbalclub. Noar Veur’n!

Reageer