Expositie in woonzorgcentrum Westenhage

Zwolle – Armoede is te verslaan. Vanuit die visie willen Martine en Gerke Tempelman hun creatieve gaven en sportieve mogelijkheden inzetten in de strijd tegen dit onrecht. Middels de verkoop van de schilderijen van Martine wordt geld ingezameld voor het goede doel ‘Compassion’; de opening van deze expositie vindt plaats op 7 juni a.s. van 9.30 tot 11.30 uur. Gerke doet mee in de vorm van een gesponsorde deelname aan de beklimming van de Kilimanjaro.

Op zaterdag 7 juni van 9.30 tot 11.30 uur vindt de opening van de expositie plaats. De schilderijen van Martine zijn zeer divers en voor elk wat wils. Wel zijn ze alle gemaakt uit een drive om kinderen te bevrijden uit armoede. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de muskathlon van de 4e Musketier in Tanzania, volgend jaar. De expositie is te bezichtigen op maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 16.30 uur en de weekenden van 10.00 tot 14.00 uur. De expositie duurt tot 2 augustus.

Beklimming Kilimanjaro
De muskathlon, waar Gerke aan mee doet, gaat naar de top van de Kilimanjaro. De tocht is bedoeld om meer bewustzijn te creëren en om sponsors te vinden voor kinderen in Tanzania. Door deze extra financiële steun is er weer hoop. Hoop voor de kinderen op een betere toekomst, hoop voor de ouders dat hun kinderen niet hún leven over hoeven te leven, maar een bestaan kunnen opbouwen zonder armoede.

Artikel delen:

Reageer