Nu harplessen bij Dubbelgreep

Zwolle – De docenten van Dubbelgreep zijn blij dat er weer harplessen gevolgd kunnen worden binnen het collectief. Liedewei Spruit, harpdocente/harpiste gaat de lessen verzorgen.

harpfoto_600_3.jpg 

Liedewei is op haar 13e jaar begonnen met harpspelen op de kleine haakjesharp, oftewel “folkharp” en heeft haar diploma’s voor de aktes muziekonderwijs B en Uitvoerend Musicus behaald aan de conservatoria van Maastricht en Brussel. Al meer dan 30 jaar is ze met veel plezier actief als harpdocente en speelt regelmatig samen met Marian Rauh, fluitiste, die ook deel uit maakt van Dubbelgreep. Naast haar lespraktijk is ze actief als orkestharpiste, koorbegeleider en soliste.

Liedewei heeft op verschillende muziekscholen harplessen verzorgd, van Sittard en Heerlen, tot in Deventer, Meppel en Zwolle. Leerlingen harp leren spelen en met plezier muziek laten maken is haar belangrijkste doel. Leeftijd maakt niet uit, iedereen kan het leren. Dat kan op de kleine haakjes harp of de pedaal (concert) harp. De harplessen vinden plaats bij Liedewei thuis in Assendorp waar ze de beschikking heeft over meerdere instrumenten. Huur van een harp behoort tot de mogelijkheden.

Dubbelgreep is al 25 jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 23 (gediplomeerde) muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk, in alle gewenste stijlen. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een kennismakingsles. Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde websitewww.dubbelgreep.nl of bel 038 2302084.

Artikel delen:

Reageer