Nieuwe deklaag voor deel Ceintuurbaan

Zwolle – Op dinsdag 10 en woensdag 11 juni aanstaande krijgt een deel van de Ceintuurbaan een nieuwe deklaag. Tijdens de werkzaamheden blijft de Ceintuurbaan toegankelijk voor verkeer.

 

Het wegdeel ter hoogte van het PEC-stadion wordt in beide richtingen van nieuw asfalt voorzien. De werkzaamheden worden over twee dagen verdeeld en tussen 19.00 en (uiterlijk) 06.00 uur uitgevoerd. Per avond wordt één rijrichting aangepakt. Het verkeer wordt tijdens de uitvoering ter hoogte van de kruispunten Ceintuurbaan – Brederostraat en Ceintuurbaan – Dr. Van Heesweg naar de rijbaan geleid waar op dat moment niet gewerkt wordt. Er worden verkeersregelaars ingezet om dit te begeleiden.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Hasselterweg wordt deze zomer gedaan 😉 En die van de Ceintuurbaan ligt er al jaren, slechts een extra rijstrookje bij geasfalteerd sinds de verbreding.

  2. Daar merkt toch niemand iets van Robbin? De Hasselterweg ligt er pas sinds een half jaar bij alsof WereldOorlog 1 hier ook herdacht moet worden. Kwestie van prioriteiten?

Reageer