Serviërs betalen transactie met vals geld

Zwolle – Donderdagmiddag 5 juni zijn twee mannen uit Servië (21 en 28 jaar) aangehouden voor oplichting.

Na een zakelijke transactie van vele tienduizenden euro’s (rond twee trailers), die zich afspeelde in het centrum van Zwolle, bleek dat zij met vals geld hadden betaald. De benadeelde vertegenwoordiger van een Duitse firma informeerde de politie. Het door hem genoteerde kenteken van de auto werd landelijk verspreid, waarna het tweetal op de A28 onder Nunspeet kon worden ingerekend. Naar het tweetal dat werd ingesloten is een onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Open grenzen, vrij verkeer van goederen en personen.
  Joepie wat zijn we er met de Europese eenwording toch op vooruit gegaan. :D:D:D

 2. Ik blijf me verbazen dat eigen tekortkomingen altijd weerspiegeld worden richting andere groepen die daar de schuld van zouden hebben.
  Zijn het niet de buitenlanders, dan is het wel de politiek. Blijkbaar zit het in de mens om vooral niet in de spiegel te kijken, maar wel populistisch van alles te roepen.

  Momenteel 70-jarige herdenking van D-Day, wat was daar de aanleiding ook alweer van?!?

 3. Wat je die luitjes (21 en 28 las ik) ‘moreel’ kunt verwijten,
  ‘uh,’ , tsja, ik weet zo niet. Een ‘vertegenwoordiger’,
  van een ‘duitse’ firma, hebben ze , wat?
  D-Day en de implicaties daarvan uitgelegd , vast.

 4. Drama die ‘open grenzen’…..altijd dat ‘geteisem’ komt hier over de vloer….Europa is niet ‘mijn ding’….gaat allemaal ‘te snel’…..:(

 5. Ook niet meer met vakantie gaan naar die landen als je zo’n hekel hebt aan die mensen. Je kunt daar namelijk niet aan buitenkant zien of iemand deugt. Of is de goedkopigheid toch iets belangrijker? 🙂

Reageer