7e editie Unicef Stadshagenrun op 18 oktober

Zwolle – Op zaterdag 18 oktober vindt – voor de zevende keer alweer – de Unicef Stadshagenrun plaats. De inschrijving gaat open op 15 juni 2014 om 9.00 uur, vlak na de halve marathon van Zwolle.

De Unicef Stadshagenrun wordt georganiseerd door de Stichting Loopsport Zwolle. Er zijn vijf afstanden: de Loods 038 10 km, de Run2Day 5 km, de Partou kinderopvang Kidsrun, de 1 mijl juniorenloop en de 5 km generatieloop. Deelnemers aan de generatieloop doen ook automatisch mee aan de 5 km wedstrijd. Jaarlijks doet een groot aantal deelnemers mee.  Vorig jaar telde het hardloopevenement in totaal ruim 2.200 lopers. Zij lopen voor het goede doel. Van elke inschrijving gaat 1 euro naar Unicef, het Jeugdsportfonds en Vrienden van de W.I.Z. kids. Zie ook www.stadshagenrun.nl/goede-doelen.

 

Voor dit sportieve evenement zijn op de dag zelf veel mensen nodig voor verschillende werkzaamheden. Daarom is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om het evenement tot een succes te maken. Opgeven kan door een mail te sturen naar:vrijwilligers@stadshagenrun.nl. Meer informatie over de Stadshagenrun is te vinden op de website www.stadshagenrun.nl. Daarnaast is de Stadshagenrun te volgen via Twitter (@USRZwolle) en Facebook www.facebook.com/Stadshagenrun

Artikel delen:

Reageer