Akoestival ZomerStemmen in Doepark Nooterhof

Zwolle – Op zowat de langste dag van het jaar, als de natuur op zijn mooist is en de temperaturen ’s avonds aangenaam zijn, vindt in Doepark Nooterhof het Akoestival ZomerStemmen plaats. Op vrijdag 20 juni 2014 ben je van 19.00 uur tot 23.00 uur van harte welkom om te luisteren en genieten van akoestische muziek, prachtige verhalen en sfeervolle gedichten. Dit alles in een huiselijke en intieme sfeer, met de artiesten op een podium van sloophout, verlicht door een schemerlamp, zittend op een bank uit de kringloopwinkel.

Zeven bekende en minder bekende singer-songwriters zingen in deze sfeervolle omgeving hun eigen liedjes, verhalenvertellers vertellen eigen verhalen en een dichter leest voor uit eigen werk. En dit alles onder een prachtige sterrenhemel.

Optredende artiesten

De volgende artiesten zullen een optreden verzorgen tijdens ZomerStemmen:
Bertolf, Chayah, Aïrto, Fokko, Merel, Juliëtte en Small Talk. Verhalen worden verteld door Vertelcollectief Pluimage, gedichten door Jelle de Boer.

Studenten organiseren festival
Akoestival ZomerStemmen wordt georganiseerd door studenten van Landstede werkzaam in Productiepark Nooterhof. In het kader van hun opleiding hebben zij de opdracht gekregen om een festival te organiseren dat past binnen de entourage van het Doepark. Zij hebben onder andere de selectie van de artiesten gedaan en de vormgeving en inrichting van het podium. Daarbij worden zij begeleid door medewerkers van Doepark Nooterhof, Hedon en Buro Ruis. Laatstgenoemde twee verzorgen ook een deel van de promotie en de kaartverkoop. Het draaiboek voor de avond zelf is door studenten opgesteld. Al met al een bijzonder leerzame ervaring.

Kaartverkoop

Kaarten à € 9,00 zijn verkrijgbaar via de site van Buro Ruis, www.buroruis.nl, in het Theehuis van Doepark Nooterhof en op de avond zelf aan de kassa bij Doepark Nooterhof.

Voor meer informatie kan je onder andere hier terecht.

Artikel delen:

Reageer