10-jarig Trias viert feest in Park Eekhout

Zwolle – Zaterdag 21 juni viert Trias Jeugdhulp haar jubileum met Trias in het Park; een feestelijk evenement in Park Eekhout voor iedereen toegankelijk. Trias in het Park start om 12.00 uur met de uitreiking van de Trias Award aan een hulpverlener of pleegouder die zich in het afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft ingezet voor de doelgroep van Trias Jeugdhulp.

Trias in het Park biedt een gevarieerd programma voor zowel jongere als oudere kinderen: muziek van de Zwolse formatie Muppetstuff en rappers Rico & Typhoon, Meesleeptheater, cupcakes versieren, zelf muziek maken, dans workshop, wipe-out/hindernisbaan, graffitischilderij maken, springkussen, verhalenvertellers, goochelaar, schminken, ballonnenman, sneltekenaar, zweefmolen en nog veel meer!

Voorstelling ‘Luister’ 
Jongeren die Trias Jeugdhulp ondersteunt hebben samen met The Young Ones een theaterstuk over jeugdzorg gemaakt. De jongeren hebben de voorstelling ‘Luister’ in de afgelopen maanden in een aantal gemeenten van Overijssel gespeeld voor onder meer raadsleden, wethouders en beleidsmakers. Tijdens Trias in het Park spelen de jongeren de voorstelling tweemaal.

Trias in het Park is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor een aantal activiteiten wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. De opbrengst van Trias in het Park komt via stichting Trias Assist ten goede aan kinderen en gezinnen die Trias ondersteunt.

Artikel delen:

Reageer