2e editie Colorrain op 27 juni in Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 27 juni vindt in Zwolle de 2e editie van de knotsgekke kleurenloop plaats. ColorRain 4KM is het kleurrijkste loopevenement waar je na elke gelopen kilometer ondergedompeld wordt in prachtige kleuren. Een loopevenement voor jong en oud. Een waar spektakel en een onvergetelijk feest, ook voor de toeschouwers.

11-06-2014_colorrain.jpg 

De ColorRain beschikt over een prachtig parkoers  om en nabij het PEC Zwolle stadion in samenwerking met PEC Zwolle, PEC Zwolle United en het IJsseltdelta center. De start/finish start op het feestelijk terrein van PEC Zwolle waar de ColorRain 4KM afterparty de onvergetelijke beloning is voor iedereen. Als alles deelnemers terug zijn op het feestterrein zullen we samen aftellen voor de sensationele kleurexplosie. Het unieke aan ColorRain  4KM dit jaar is dat winnen en snelheid geen doel zijn, alles draait om plezier en bewegen. Iedere deelnemer ontvangt voor de start een uniek ColorRain hoedje en na de finish een gekleurd zakje kleurpoeder.

De stichting "TwinsAllround organisator van ColorRain 4KM heeft tot doel zoveel mogelijk mensen te laten bewegen doormiddel van o.a. hardlopen. Dit door het organiseren van bijzondere sportevenementen maar ook het faciliteren hiervan. Verder ondersteund de stichting waar mogelijk andere goede doelen. Waarbij mensen gestimuleerd worden aan hun gezondheid te werken. Er is nog plek om op te geven. De prijzen voor de inschrijving lopen uiteen van €1​2,5​,-​tot €18.50​,-​. Voor meer informatie zie www.colorrain.nl of www.colorrainglow.com.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Artikel klopt dat wel? Naar mijn weten is dit de eerste ColorRain in Zwolle. Vorig jaar was wel The Color Eun, maar dat is niet van dezelfde organisatie??? wat wel zo is dat er dit jaar een 2e editie is van The Color Run 🙂

 2. We hebben de colorrun toch al??? Dat wS vorig jaar in ieder geval een enorm groot succes en komt ook weer terug. Is dit beetje meeliften op?

 3. tsja, ik zei het al eerder hier op dit weblog over ‘colorrun’, centjes he? En als er wat verdiend kan worden zijn andere geldwolven er gauw genoeg bij. Goed doel jaja.

 4. ‘Verder ondersteund de stichting waar mogelijk andere goede doelen’.

  Lees dit nou even goed, dat kan je toch niet serieus nemen??
  Welke goede doelen, hoeveel? Goh, helaas het was niet mogelijk/ We hebben ze met 1 euro ondersteunt😉

  Verder wens ik iedereen veel plezier met dit evenement.

 5. Vorig jaar werd colorRUN georganiseerd door een stel meiden en NET5. Dat schijnt niet een top samenwerking te zijn geweest. Dus dit jaar doet NET5 het zonder die samenwerking in augustus. Maar, de dames wilden zelf ook wat doen, dus dat werd colorRAIN in juli.

Reageer