De Dommel feestelijk opgeleverd

Woensdagmiddag is appartementencomplex De Dommel in de Aalanden feestelijk opgeleverd. In een grote partytent op het middenterrein van de binnentuin werden bewoners, omwonenden en genodigden ontvangen met muziek en een versnapering. Allen werden toegesproken door de directeur van SWZ, de projectontwikkelaar en wethouder van Dooremolen. Alledrie roemden zij het mooie gebouw en de manier waarop het tot stand was gekomen.

De drie sprekers

Ter gelegenheid van deze oplevering werd er een kado aangeboden dat voor de bewoners blijvend waarde zal hebben nl. twee banken voor op het binnenplein. Er werden, tot grote hilariteit van de aanwezigen, zelfs al kettingen en een slot bijgeleverd om diefstal te voorkomen. Vervolgens kon men zich tegoed doen aan een high tea en was er voor alle bewoners een boekje met foto’s over de totstandkoming van het gebouw

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik woon er zelf vlak bij, en moet zeggen dat het gebouw ook wel in de buurt past. Het is niet te hoog en het is geen super modern architectonisch wonder. Nee, ik vind het wel passen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.