Bejaarde fietser zwaar gewond op Oldeneelallee

Zwolle – Een 91-jarige fietser uit Zwolle is woensdagmiddag zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Oldeneelallee. Hij is met zwaar hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Op de rotonde Schepenenlaan / Oldeneelallee kreeg hij geen vrije doorgang van een 60-jarige vrachtwagenchauffeur uit Kampen, die het slachtoffer bij het afslaan over het hoofd zag. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 12
  1. Het is en blijft een feit,dat automobilisten van alle kanten loeihard op deze rotonde komen afrijden,levensgevaarlijk dus,dat blijkt maar weer.

  2. Wees voorzichtig met alternatieve benamingen voor de chauffeur. Het is vreselijk voor het slachtoffer en zijn fam/vrienden, maar het is ook heel erg voor je, als je dat hebt aangericht. Ik zou daar mijn leven lang moeite mee hebben, ook al kon ik er niets aan doen

  3. rotonde’s als deze zijn enorme stressveroorzakers in het verkeer. ziet hij me? zie ik jouw? veel te complex. dan heeft de fietser voorrang volgende rotonde weer niet. GEK wordt je ervan.
    Maak het eens simpeler en overzichtelijker. (tip: denk groot)

  4. de rotonde met fietsverkeer aan een kant van beide kanten is iets wat je soms niet verwacht met dit als gevolg. willem moet eens een dagje mee op de vrachtauto ipv zo dom te oordelen. hoop niet voor hem dat hem dit eens overkomt.

  5. Willem om nu te schelden op de chauffeur van DHL vind ik een beetje cru.Zolang men zelf niet bij het moment is geweest kan men eigenlijk niet oordelen.Er zijn altijd moeilijke hoeken met je buitenspiegels op zo,n rotonde en heeft de chauffeur misschien de man te laat in het vizier gehad.Vind het ook heel erg voor deze bejaarde man en veelal is het verkeer voor deze mensen te druk om zich in te begeven.

  6. Willem, laat me raden, niveau laag, waarschijnlijk uitkering, nep ptt, weet niet hoelang je al niet meer meedraait op de arbeidsmarkt, maar dat heet tegenwoordig Post.nl en de functie omschrijving is Koerier, Chauffeur of Pakketbezorger.

Reageer