Holle Bolle Gijs naar Streekmarkt Zwolle

Zwolle – Zondag 15 juni komt de enige echte Holle Bolle Gijs op bezoek in Doepark Nooterhof in Zwolle. Deze wereldberoemde bewoner van de Efteling is aanwezig tijdens de tweede streekmarkt van dit zomerseizoen. Holle Bolle Gijs is een enorme ‘Supporter van Schoon’ en doet daarom mee aan de Parkencampagne, een campagne om de Nederlandse parken schoon te houden. Een schoon park is immers een lekker park. Je chillt er lekkerder, speelt er beter en geniet er meer van de zon. Doepark Nooterhof geldt als een voorbeeldpark waar een schone omgeving, duurzaamheid en het milieu hoog in het vaandel staan en krijgt daarom Holle Bolle Gijs op bezoek.

12-06-2014_gijs.jpg 

Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van deze gratis toegankelijke markt genieten van gezellige marktkramen met zoete en hartige lekkernijen uit de streek. Daarnaast staan er een aantal kramen met cadeauartikelen en kun je informatie krijgen bij stands van onder andere  het Wereld Natuurfonds en Stichting Milieuraad Zwolle. Er klinkt een vrolijke muzikale noot en ook de allerkleinsten vermaken zich prima. Naast schminken en het springkussen, vraagt Holle Bolle Gijs hun aandacht met zijn ‘papier hier’-geroep. Holle Bolle Gijs komt niet alleen, hij wordt vergezeld door een promotieteam dat op Doepark Nooterhof afvalzakjes uitdeelt. Zij helpen de bezoekers om hun afval op een leuke manier kwijt te kunnen en informeren over de gevolgen van zwerfafval en de voordelen van een schoon park.

Bezoek jij ook graag Doepark Nooterhof, of een ander schoon park? Stem dan op jouw favoriete park via http://www.supportervanschoon.nl/parken. Iedereen die meedoet wordt automatisch Supporter van Schoon en maakt kans op een goed gevulde picknickmand.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. En die “afvalzakjes” ? Waar zijn die van gemaakt? Die dragen zelf ook bij aan de enorme afvalberg die we in Nederland (en op de hele wereld) al hebben.
  Mensen zouden beter bewust gemaakt kunnen worden van (leren) leven zonder, of anders met in ieder geval zo weinig mogelijk, afval i.p.v. hoe je je afval op een nette manier kunt dumpen.
  Vanavond nog een reportage gezien over het enorme, zeer onnodige, gebruik van plastic waar de arme landen mee opgezadeld worden om er weer vanaf te komen, wat nooit kan.
  Mensen zouden meer bewust gemaakt moeten worden van dat wat ze aanschaffen en niet het nodig hebben. Niet de afvalproblemen afschuiven op landen aan de andere kant van de wereld en de wereldzeeën kapotmaken.

 2. Ha streekmarkt. Ga ik zeker even langslopen.

  Bericht door Mij, op 13 juni 2014 21:26

  En die “afvalzakjes” ? Waar zijn die van gemaakt? Die dragen zelf ook bij aan de enorme afvalberg die we in Nederland (en op de hele wereld) al hebben.

  Papier?

Reageer