WK tafelvoetbal in het PEC-stadion

Zwolle – Donderfdag is er afgetrapt op het WK voetbal in Brazilië, waarbij de 32 sterkste voetballanden ter wereld de strijd zullen aangaan om de felbegeerde wereldbeker. De Zwolse binnenstad zal in deze maand hierdoor veelvuldig oranje gekleurd zijn en hier doet initiatiefnemer Peter Vader nog een schepje bovenop. In samenwerking met PEC Zwolle en het IJsseldelta Center organiseerde de humor consult namelijk de ‘Copa del Corporativa’; een grootschalig WK tafelvoetbal voor het Zwolse bedrijfsleven.

tafelvoetbal-11.jpg 

Het evenement bestaat uit twee dagen waarbij per dag één toernooi zal worden gespeeld. Allerlei bedrijven kregen vrijdagmiddag een land geloot en daar werd voor gespeeld. Nederland werd per opbod verkocht en bracht 140 euro op. Was een goede sfeer. Er was voor winnaar Team PEC Zwolle zelfs een replica van de wereldbeker. Aansluitend aan het toernooi wordt er gezamenlijk de kraker Nederland – Spanje op een groot scherm bekeken.

tafelvoetbal-8.jpg 

tafelvoetbal-2.jpg

tafelvoetbal-10.jpg
 
Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

tafelvoetbal.jpg
 

Zaterdagochtend 14 juni begint het tweede toernooi om de fel begeerde cup. Aan dit toernooi zullen tevens 32 teams deelnemen. De teams bestaan uit bedrijven van de Businessclub van PEC Zwolle aangevuld door teams van bedrijven uit de brede regio Zwolle.

PEC Zwolle als ook het IJsseldelta Center zijn verheugd dat ze gastheer mogen zijn van dit prestigieuze toernooi. De centrumfunctie die beide partijen graag willen vervullen wordt hiermee weer onderstreept. 
 
tafelvoetbal-3.jpg
tafelvoetbal-7.jpg 
Artikel delen:

Reageer