Bouw Kraanbolwerk start eind 2014

Zwolle – Eind 2014 start AM Zwolle met de bouw van het appartementencomplex 'De Stelling' op het nieuwe Kraanbolwerk. Op dit moment zijn er vijftig procent handtekeningen en optanten, en er is zoveel vertrouwen dat de knoop is doorgehakt voor het bouwen van het complex.

destelling.jpg 

AM Zwolle: "We verwachten dat het verrijzen van het appartementencomplex als een vliegwiel zal werken op de rest van de eerste fase en later de volgende bouwfases. Er was wat scepsis in de stad, het is belangrijk dat de mensen zien dat het echt gaat beginnen. Als de twijfelaars daardoor enthousiast worden beginnen we ook aan de rest van het Kraanbolwerk. Nadat de bodem is gesaneerd kan de bouw van De Stelling nog dit jaar beginnen, zodat de appartementen eind 2016 opgeleverd kunnen worden."

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Had daar leuke cafetjes en terrasjes gebouwd met winkeltjes. Nu krijgen we nog meer zeikers in de binnenstad die gaan klagen over geluidsoverlast.

  2. jeroen : denk het niet hier gaan de feestbeesten wonen –
    je moet wel heel dom zijn om hier een huis te kopen , en dan gaan klagen

  3. Ruim voordat de eerste gefortuneerden hun intrek zullen nemen in het nieuwe Bolwerck zijn de woonboten al weggepest door de gemeente en dmv bezwaarschriften van de nieuwe bewoners, let maar op.

Reageer